Слот машина Nine Lucks

4.6
Играй за реални пари

Слот игра Nine Lucks

Игра Nine Lucks
Софтуерен разработчик KA Gaming
Линии 9
Барабани 3
Процент на възвръщаемост (RTP) 96%
Тема на слота Азиатски
Минимален залог 0.45
Максимален залог 1800
Максимална печалба неизвестна

Правила на играта

Nine Lucks е слот игра с 3 барабана на Азиатска тематика, създадена от разработчика на софтуер KA Gaming. Играе се много лесно и е подходяща за напълно начинаещи играчи. Линиите са 9 на брой и са фиксирани, тоест играчите не трябва да правят допълнителни настройки в това отношение.

В лявата част на екрана под първия барабан се намира бутонът „Total Bet”, от който се избира размера на общия залог. Ако искате да промените залога по някое време, можете просто да кликнете на бутона “New Bet” и да изберете една от стойностите, които ще се покажат.

Старт бутонът е оцветен в оранжево и се намира точно под средния барабан. Ще видите, че на него е изписано „Hold for Autospin”. Когато го задържите, може да включите на автоматичен режим. Ако кликнете на бутона отдясно „Max Bet”, моментално ще преминете на максималния залог. В долния десен ъгъл се изписва игралният баланс, а в долния ляв – генерираната печалба (ако има такава).

Символи Nine Lucks slot

В Nine Lucks slot ще срещнете типични Азиатски символи – дракон, жаби, костенурка, мраморни топки и др. Ето и колко плаща всеки от тях за определен брой символи в комбинация при игра на минималния залог от 0,45 лв.:

  • Синя мраморна топка – два символа плащат 0,15 лв., три символа – 0,40 лв.
  • Червена мраморна топка – два символа плащат 0,25 лв., три символа плащат 0,50 лв.
  • Лилава мраморна топка – 2 броя от този символ изплащат 0,50 лв., а 3 броя – 1,00 лв.
  • Зелена мраморна топка – 2 символа плащат 0,75 лв., 3 символа – 1,50 лв.
  • Златен съд – 3 броя от този символ плащат 2,50 лв.
  • Картина с китайска монета – три такива символа плащат 2,00 лв.
  • Костенурка – три символа костенурка изплащат печалба от 5,00 лв.
  • Жаба – три такива символа плащат 7,50 лв.
  • Дракон – три броя от този символ плащат 10,00 лв.
  • Distinct Symbol – има специална функция

Печеливши комбинации и бонуси

Всички символи в играта Nine Lucks от KA Gaming плащат от ляво надясно на активни линии с изключение на символите от 9 Distinct наградата. Когато 9 Distinct символи се появят на екрана, всички те биват заменени от златен дракон, който плаща 10,00 лв.

В тази ротативка има още една бонус функция – ако 9 еднакви зелени, лилави, червени или сини мраморни топки се появят, се заменят от съответни обемни символи с множител 2х, 2х, 3х или 4х. Въпреки, че няма рунд с безплатни завъртания както е в много Азиатски слотове, тези бонус функции също са добри и могат да ви донесат супер печалби.

Мобилна версия на Nine Lucks

Nine Lucks slot е оптимизиран и за мобилни устройства. Можете да го играете в движение като единственото условие е да имате надеждна интернет връзка. Съвместим е с телефони и таблети с операционните системи Windows, iOS, Android. Отваря се направо от мобилния браузър и не изисква от играчите да изтеглят приложение или софтуер, които да заемат излишна памет.