Слот машина Ogre Empire

4.7
Играй за реални пари

Слот игра Ogre Empire

Игра Ogre Empire
Софтуерен разработчик Betsoft
Линии 25
Барабани 5
Процент на възвръщаемост (RTP) 95.22%
Тема на слота Фентъзи
Минимален залог 0.25
Максимален залог 25
Максимална печалба 1000x

Правила на играта

Ако харесвате фентъзи ротативки, то играта Ogre Empire от софтуерния разработчик Betsoft може би е перфектният избор за вас. В нея ще срещнете множество интересни символи и голям зелен великан, наподобяващ Шрек, който стои отляво до барабаните. Слотът е с 25 линии и броят им не може да се намалява. Като отворите играта ще бъдете приветствани от приятна и леко приключенска музика. Ако желаете може да я изключите от малкия зелен бутон в долния ляв ъгъл.

Над бутона за звука има поле „Line Bet”. От двете му страни има две стрелкички, с които трябва да изберете залога си на една линия. Всъщност това е единствената настройка, касаеща общия ви залог, която трябва да направите. Когато сте готови може да започнете със завъртането на барабаните като натиснете големия бутон „Spin” в дясната част на екрана. Ако кликнете на бутона „Auto Play”, който също се намира под барабаните, можете да зададете определен брой автоматични завъртания. Избраният общ залог се изписва точно под средния барабан.

Символи в Ogre Empire slot

В Ogre Empire slot има разнообразие от символи. Най-нископлащащи са буквите. Има и такива със специални функции. Нека видим какво е изплащането за 5 броя от всеки символ:

 • J – това е най-ниският символ, който ще ви плати 2х залога при комбинация от 5 броя
 • Q – има същата стойност като символа J
 • K – печалбата за 5 броя от този символ е 3х залога
 • A – също плаща 3х за 5 броя като К
 • Гъба – пет гъби в печеливша линия изплащат печалба от 4х залога
 • Жезъл – жезълът също ще ви плати 4х залога при попадение от 5 броя
 • Златни монети – пет символа от златните монети в линия плащат 8х залога
 • Чиния с цветни скъпоценни камъни – този символ също плаща 8х залога за 5 броя в линия
 • Ogre (Великан) – пет броя в линия плащат 12х
 • Голям диамант – пет такива символа в линия изплащат 16х
 • Wild – замества всички символи освен Sun и Moon

Печеливши комбинации и бонус нива

Печалбите в слота Ogre Empire се изплащат от ляво надясно. Играта предоставя уникални бонус функции, базирани на преживяванията през деня и нощта. Функцията наречена „Day Mode” започва с появата на слънчева карта. Великанът се събужда, удря каменни символи и прави място за други, за да се формират печеливши комбинации. Нощният режим (Night Mode) се задейства със символа луна. Появява се жокер в ролята на x2 Wild на барабани 2,3 и 4. Могат да се появят още крал и кралица, които също да донесат добри печалби.

Мобилна версия на Ogre Empire

Почитателите на фентъзи слот игрите могат да играят Ogre Empire и от мобилния си телефон. Играта има мобилна версия, така че може да се зареди от преносимо устройство стига да е налична качествена интернет връзка. Не е нужно да се изтегля нищо, може да се стартира направо от мобилен браузър. Достъпна е от устройства с Android, iOS, Windows. Разликите между мобилната версия и настолната са минимални, само в разположението на някои бутони.