Слот машина Penny Pelican

4.8
Играй за реални пари

Слот игра Penny Pelican

Игра Penny Pelican
Софтуерен разработчик BGaming
Линии 20
Барабани 5
Процент на възвръщаемост (RTP) 95.99%
Тема на слота Морски
Минимален залог 0.20
Максимален залог 50
Максимална печалба 3525x

Как се играе тази казино игра

Penny Pelican е интересна онлайн ротативка от софтуерния разработчик BGaming. В нея ще срещнете символи на морска тематика като котва, морска звезда, рак, риба, рапан и др. Линиите в тази игра са фиксирани, така че няма нужда да правите допълнителни настройки за тях. Можете направо да си изберете стойност за вашия общ залог и да започнете.

За да настроите залога си, отидете на бутона „Total Bet” под барабаните. Като кликнете на него ще се покажат всички стойности, а може да го регулирате и с бутоните със стрелкички отстрани. След като вече сте избрали залог, можете да започнете да въртите барабаните с големия кръгъл бутон, който се намира в долния десен ъгъл.

Отляво ще видите и бутон с буквата „А“. Ако кликнете на него може да зададете определен брой автоматични завъртания – 10, 25, 50, 100, 250 и т.н. Играта има и бонус рунд с free spins, който може да бъде закупен. За тази цел, трябва да натиснете бутона “Buy Bonus”, намиращ се отляво на барабаните. На него ще се изпише и сумата, която трябва да заплатите, за да купите бонуса в зависимост от избрания залог.

Символи в слота Penny Pelican

В играта Penny Pelican има символи букви, които са по-нископлатени. Останалите символи са на морска тематика и плащат по-добре. Нека видим какви са коефициентите на изплащане при всички тях:

  • 10, J, Q – пет такива символа в печеливша линия плащат 1,25х залога
  • A, K – символите А и К плащат 2,5х за 5 броя в линия
  • Котва – печалбата за 5 символа в линия е 5х общия залог
  • Морска звезда – 5 броя от този символ в линия плащат 7,5х
  • Рапан – пет такива символа изплащат 10х залога
  • Сандъче – печалбата за 5 броя от този символ е 15х
  • Рак – пет символа в линия плащат 25х залога
  • Риба – 5 броя риби в линия изплащат 37,5х
  • Wild – появява се на 2-ри, 3-ти и 4-ти барабан и приема стойност от х2 или х3
  • Bonus – активира рунд с free spins

Печеливши комбинации и бонус нива

Всички печалби в Penny Pelican slot се изплащат от ляво надясно на активна линия. В играта има и две бонус нива. Едното е свързано с Wild символа. Когато се появява на барабани 2, 3 и 4, той приема случаен множител (х2 или х3). Ако в печеливша комбинация има повече Wild символи, множителите им се събират.

Другият бонус рунд, който е с безплатни завъртания се задейства при попадение от 3 символа Bonus на 1-ви, 3-ти и 5-ти барабан. Броят на безплатните игри се определя с помощта на колело на късмета като може да е от 9 до 18. Wild символите на барабаните 2, 3 и 4 стават слепени и остават на място до края на завъртанията.

Мобилна версия на Penny Pelican slot

Морската слот игра Penny Pelican от BGaming е съвместима и с мобилни устройства. Който желае може да я играе от смартфон, таблет или друго преносимо устройство, на което има достатъчно бърз интернет. Добрата новина е, че не трябва да се изтегля нищо. Играта може да се стартира директно от мобилния браузър на апарати с операционна система Android, iOS и Windows.