Слот машина Pets

4.7
Играй за реални пари

Слот игра Pets

Pets е вълнуваща онлайн ротативка на тема животни от софтуерния доставчик KA Gaming. Тя ще ви донесе много приятни емоции, а и има цели 243 начина за печалба. В таблицата за изплащане са включени 11 стандартни символа – карти в различни цветове и животните папагал, хамстер, заек, котка и куче. Като при повечето слотове, и тук има Wild символ, който замества другите и формира още печеливши комбинации.

Как се играе тази ротативка

Ако вече сте играли ротативки от KA Gaming, изобщо няма да се затрудните, тъй като началният екран при играта Pets изглежда по абсолютно същия начин. Но дори и да не сте, пак няма нищо сложно. Не се настройват линии, направо се избира общият залог. Това става от бутона „New Bet”, който се намира под барабаните. Показва се таблица с възможни залози между 0.25 и 125.00. Просто трябва да кликнете на желания и автоматично ще се върнете към главния екран. После може да започнете завъртането на риловете с помощта на големия оранжев бутон в средата.

Отдясно на оранжевия бутон има още една опция „Max Bet”. С този бутон се превключва на максималния залог. Който не желае да натиска старта след всяко завъртане, може да го задържи и да включи на автоматичен режим (на него е изписано „Hold for Autospin”). Ако кликнете на бутона „i” в долния десен ъгъл, може да прочетете пълните правила на играта и да разгледате таблицата с изплащанията.

Символи в слота Pets

В слот играта Pets ще срещнете стандартните символи от картите, които присъстват в множество онлайн ротативки – 9, 10, J, Q, K и A. Другите символи са тематични и по-добре платени. Това са папагалът, хамстерът, заекът, котката и кучето. Наличен е и Wild, който може да замества всички останали символи в комбинациите. Нека видим колко плаща всеки символ, в случай че играете на минималния залог от 0.25:

  • 9, 10, J – плащат 0.25 за попадение от 5 броя
  • Q, K, A – плащат 0.40 за 5 символа
  • Папагал – този символ плаща 2.00 за 5 броя
  • Хамстер – също плаща 2.00 за 5 символа
  • Заек – пет такива символи плащат 3.00
  • Котка – пет символа плащат 5.00
  • Куче – пет символа куче плащат 10.00
  • Wild – замества всички символи

Печеливши комбинации и бонуси

Всички символи в играта Pets плащат от ляво надясно на активни позиции. Има и бонус функция наречена Sync Reels Feature. При нея се избират на случаен принцип между 2 и 5 съседни барабана, които се синхронизират и показват еднакви символи. В тази игра няма скатер символ и бонус с безплатни завъртания, но пък увеличените начини за печалба ви дават добри възможности. Уайлд символът също може да замести всеки един от другите и да образува допълнителни печеливши комбинации.

Мобилна версия на играта Pets

Онлайн ротативката на тема животни Pets от KA Gaming може да се играе и от мобилни устройства. Можете да я стартирате от вашия телефон или друго устройство с Android или iOS, и то направо от браузъра, без да изтегляте нищо. Дори няма съществена разлика в разположението на бутоните. При мобилната версия старт бутонът също се намира под барабаните. Наличен е и един допълнителен бутон за турбо завъртане отляво на старта.