Слот машина Poltava Flames Of War

4.7
Играй за реални пари

Играйте Полтава безплатно

Полтава е интересен приключенски видео слот от софтуерния разработчик ELK Studios. Действието се развива в Украйна в началото на 18 век. Армията на Петър Велики от Русия се сражава с Шведските кралски сили. Символите също са съобразени с темата на играта. Ще ви разкажем и за допълнителните бонуси, които са включени в нея.

Слот игра Полтава

Игра Poltava
Софтуерен разработчик ELK Studios
Линии 100
Барабани 5
Процент на възвръщаемост (RTP) 96.4%
Тема на слота Приключенски
Минимален залог 0.20
Максимален залог 100
Максимална печалба 1800x

Правила на играта

За да започнете да играете слота Полтава безплатно или с реални пари, не е нужно да правите много настройки. Броят на печелившите линии не се променя, така че трябва направо да преминете към избора на залог. За целта, кликнете на бутона с монетите, намиращ се в долния ляв ъгъл. Ще се покаже таблица с възможните залози и трябва само да изберете някой от тях. Когато сте готови с избора си отново натиснете бутона с монетите, за да се върнете към началното меню.

После може да започнете играта с натискане на големия кръгъл бутон със стрелка, който ще видите отдолу вдясно. В горния десен ъгъл има още един бутон със стрелка, на който е изписано „Auto”. От него може да се зададе конкретен брой автоматични завъртания – 10, 25, 50 или 100. Разбира се, ако ги зададете можете да ги стопирате по всяко време.

Ако искате да направите допълнителни настройки, отидете на бутона с три чертички в горния ляв ъгъл и изберете „Settings”. Оттам може да регулирате звука, да посочите как да се показват средствата (във валута или монети) или да включите по-бързо завъртане на барабаните.

Символи в ротативката Poltava

В сравнение с богатия геймплей на играта Poltava Flames of War, таблицата с изплащанията изглежда по-бедна. Но пък някои от символите предлагат специални бонуси и изненади. Най-често срещаните елементи – картите присъстват и тук (от 10 до Асо). Останалите 3 символа представляват кавалерия, артилерия и пехота. Те задействат и бонус функциите, за които ще ви разкажем малко по-надолу. А сега нека видим изплащанията за всички символи:

  • 10, J, Q – тези символи плащат 75 кредита за комбинации от 5 броя
  • K, A – плащат 100 кредита при 5 символа в линия
  • Кавалерия – пет такива символи плащат 125 кредита
  • Артилерия – пет такива символи плащат 150 кредита
  • Пехота – печалбата за 5 броя от този символ в линия е 200 кредита
  • Bonus Lion – стартира бонус игра
  • Poltava Wild – замества всички символи освен лъва
  • Wild – има специална бонус функция

Бонуси и печеливши комбинации

Слотът Полтава предлага много интересни бонус нива. Когато се паднат 3 символа Bonus Lion, се превръщат в Sticky Wilds (слепени уайлд символи) и задействат бонус играта Flames of War с 3 безплатни завъртания. По време на завъртанията всеки символ лъв (Wild) се превръща в Sticky Wild и дава още едно безплатно завъртане.

Символите кавалерия, артилерия и пехота могат да задействат още една бонус фунцкия, наречена Marching Reels. Трябва да се падне пълен барабан с един от тези символи. Тогава барабаните се завъртат сами, а ако се паднат още такива символи, се генерират допълнителни безплатни завъртания.

Колко може да спечелите от Полтава

Полтава може да ви зарадва с колосални печалби, тъй като има висок RTP и много добри бонус нива. Максималната печалба, която тази игра може да ви донесе е 180,000 монети, тоест 1800х общия залог.

Мобилна версия на слота

Приключенската ротативка Полтава от ELK Studios може да се играе и от мобилни устройства с операционните системи iOS и Android. Тя се адаптира лесно към всеки размер на екрана и се пуска направо през мобилния браузър.