Слот машина Rhino

4.8
Играй за реални пари

Играйте Rhino безплатно

Любителите на слотовете с животни определено биха харесали играта Rhino от софтуерния разработчик Booming Games. В нея са включени символи обитатели на Африка – крокодил, носорог, тигър, фламинго. Голямото й предимство е, че има вграден джакпот на 3 нива. Повече за него ще ви разкажем в следващата част от нашето ревю.

Слот игра Rhino

Игра Rhino
Софтуерен разработчик Booming Games
Линии 25
Барабани 5
Процент на възвръщаемост (RTP) 95.9%
Тема на слота Животни
Минимален залог 0.25
Максимален залог 250
Максимална печалба 1000x

Как се играе слотът

Rhino slot има лесни правила и няма да ви затрудни в нито едно отношение. Линиите са фиксирани на 25 и не е нужно да променяте нищо относно тях. За да си изберете залог, отидете в долния ляв ъгъл. Там ще видите опцията „Bet” с два бутона минус и плюс отстрани. С помощта на тези бутони можете да изберете желаната стойност – между 0.25 и 250 лв. В дясната част на екрана има още един бутон с монети, от който също може да влезете в менюто със залозите.

След като вече сте избрали стойност на крайния ви залог, завъртете барабаните с кръглия бутон в долния десен ъгъл. Ако имате някаква печалба след завъртането, тя ще се покаже в средата. Отляво на големия бутон за стартиране на играта има още един – „+“. Ако го натиснете може да избирате от други опции – за максимален залог, за регулиране на звука, за пускане на 50 автоматични завъртания и др. Дори и да зададете тези 50 завъртания, можете да ги спрете по всяко време като пак натиснете големия кръгъл бутон (старта).

Символи в играта Rhino

По-особеното в слот играта Rhino е, че може да видите колко плаща всеки от символите като просто кликнете на него без да отваряте таблицата. Ще излязат изплащанията за 3, 4 и 5 символа. Когато влезете в информационното меню и изберете „Paytable” може да разгледате и пълната таблица. Сега нека видим изплащанията за някои от основните символи:

  • Картите от J до A – те са най-нископлатени. Комбинация от 5 такива плаща 2х залога.
  • Фламинго, Крокодил, Леопард и Носорог – тези символи са по-добре платени. До 5 символа от всеки вид ще ви платят съответно 4х, 6х, 8х и 10х залога.
  • Wild – замества всички символи с изключение на Scatter и Value символите
  • Scatter – активира бонус рунд с безплатни завъртания
  • Value символи – символи с различна стойност, изписана на тях

Бонуси и печеливши комбинации

В играта Rhino има три джакпотни нива – Mini, Major и Grand. Когато се падне символ стойност „Mini Bonus”, се печели мини джакпотът, който плаща 25х залога. При попадение от Value символ Major Bonus, се печели вторият джакпот, който плаща 100х залога. И ако се паднат всички 15 Value символи, играчът печели Grand джакпотът на стойност 1000х.

Слотът има и бонус ниво с безплатни завъртания. Три символа Scatter задействат 8 безплатни завъртания. Те могат да се паднат само на 2-ри, 3-ти и 4-ти барабан. Шест или повече Value символи задействат така наречената Hold and Win функция.

Колко може да спечелите от Rhino slot

Rhino slot от Booming Games може да ви зарадва с доста големи печалби. Тя има висок процент на възвръщаемост и три джакпот нива. Налични са и още няколко бонус функции. Максималната печалба в тази игра е 1000х общия залог.

Мобилна версия

Ако предпочитате да играете слотове с животни в движение, то играта Rhino е идеален избор за вас, тъй като има и мобилна версия. Тя е оптимизирана за смартфони, таблети и други преносими устройства, които са с операционните системи Android и iOS. Не е необходимо да сваляте софтуер или някакво приложение. Достатъчно е да отворите играта през мобилния браузър и тя ще се адаптира към екрана на устройството.