Слот машина Route 66

4.7
Играй за реални пари

Играйте Route 66 безплатно

Тези от вас, които обичат пътуванията и приключенията, със сигурност ще намерят за интересен слота Route 66. Той е дело на софтуерния разработчик KA Gaming и ще ви отведе на пътешествие по най-дългата магистрала в Америка. Изпълнен е с разнообразни символи - мотел, сгради, ботуши и др. Дали предлага допълнителни бонуси, ще научите от следващите редове.

Слот игра Route 66

Игра Route 66
Софтуерен разработчик KA Gaming
Линии 1024 начина за печалба
Барабани 5
Процент на възвръщаемост (RTP) 95.91%
Тема на слота Приключенски
Минимален залог 0.40
Максимален залог 200
Максимална печалба -

Правила на играта

Правилата на ротативката Route 66 със сигурност няма да ви затруднят. Подходяща е дори и за най-начинаещите играчи. Началният екран е лесен за ориентация, но нека все пак видим какво трябва да направите, за да настроите залога си. В долната част под самите барабани ще видите бутон „New Bet”. Като го натиснете, ще се покаже таблица с възможните стойности. Изберете една от тях и моментално ще се върнете към началния екран.

След като вече сте си избрали общ залог, може да стартирате играта като кликнете на кръглия оранжев бутон в средата. После само трябва да изчакате резултата от завъртането. Вероятно ще забележите, че на старт бутона е изписано „Hold for Autospin”. Това означава, че ако го задържите, ще включите на автоматична игра. Над него ще се покажат брой завъртания – 25, 50, 100 и т.н. Може и да не задавате точен брой. За тази цел натиснете върху символа за безкрайност. Ако желаете може да спрете автоматичната игра по всяко време като кликнете отново на старт бутона.

Символи в Route 66

Както споменахме, символите в слота Route 66 са доста разнообразни. Два от тях имат и по-специални функции – единият е в ролята на уайлд, а другият може да ви донесе различен брой безплатни завъртания. Ето и какви са коефициентите на изплащане за всеки от символите като започнем от най-ниския:

 • Път 77 Лос Анджелис – плаща 3х залога за 5 символа
 • Мотел – също плаща 3х залога за 5 броя
 • Кактус – плаща 4,5х за 5 символа
 • Сгради – този символ плаща 5х залога за 5 броя
 • Ботуши – символът ботуши плаща 5х при попадение от 5 броя
 • Човек с шапка – човекът с шапката също плаща 5х като ботушите за 5 символа
 • Автомобил, хамбар – тези символи плащат 6х залога за 5 броя
 • Бензиностанция – плаща 7,5х залога за 5 символа
 • Край на път 66 – има същата стойност като символа бензиностанция
 • Маршрут 66 начало – плаща 15х залога за 5 символа
 • Route 66 (Wild) – замества останалите символи
 • Scatter – стартира безплатни завъртания

Бонуси и печеливши комбинации

Всички символи в играта Route 66 плащат от ляво надясно на активни позиции, с изключение на скатерите. Печалбите от Scatter символи се умножават по общия залог.

Когато се падне Wild символ, може да замества всеки друг без скатера, за да състави печеливша комбинация и умножава печалбата х2 или х3. При попадение от 3, 4 или 5 символа Scatter стартират съответно 8, 15 или 20 свободни игри.

Колко може да спечелите от Route 66 slot

Слотът Route 66 предлага страхотни възможности за печалби, тъй като няма фиксиран брой печеливши линии, а цели 1024 начина за печалба. Наличен е уайлд символ, който също спомага за формиране на повече печеливши комбинации. Най-високият символ – Маршрут 66 начало може да ви донесе 15х общия залог при комбинация от 5.

Мобилна версия

Ако нямате достатъчно време да играете онлайн ротативки от компютъра вкъщи, няма проблем. Ротативката Route 66 от KA Gaming може да се играе и от мобилни устройства. Можете да се забавлявате с нея директно от мобилния браузър на телефона или таблета си. Работи от устройства с Android и iOS.