Слот машина Sizzling Hot

4.6
Играй за реални пари

Играйте Sizzling Hot безплатно

Sizzling Hot е класическа плодова слот игра, разработена от Novomatic, която напомня на по-старите ротативки. В нея нещата са максимално опростени. Използват се стандартни техники за генериране на печалби и липсват бонус нива и безплатни завъртания. Ако ви е омръзнало от претрупани игри с трудни за разбиране рундове, насладете се на тази традиционна ротативка. Тя включва любимите на хиляди играчи плодови символи и е с висок процент на възвръщаемост. Вероятно няма да съжалявате ако пробвате и осъвременената версия, която е с приятен дизайн и отлична графика.

Слот игра Sizzling Hot

Игра Sizzling Hot
Софтуерен разработчик Novomatic
Линии 5
Барабани 5
Процент на възвръщаемост (RTP) 95,66%
Тема на слота Плодове
Минимален залог на линия 1
Максимален залог на линия 100
Максимална печалба 5000
Играйте за пари в Казино Betway

Как се играе Sizzling Hot

Когато отворите играта, в долната част на екрана ще видите опцията Bet / Line. С бутоните „-“ и „+“ от двете страни можете да настроите залога си. За линиите няма какво да променяте, защото те са 5 фиксирани. Екранът изглежда по подобен начин и в Sizzling Hot slot. Ако кликнете на „Paytable” може да видите колко плаща всеки един от символите. След като вече сте готови да започнете, натиснете зеления бутон „Start” вдясно и барабаните ще се завъртят. Можете да изберете и автоматичен режим от бутона „Autoplay” в левия ъгъл.

Символи в Sizzling Hot

Както в Sizzling Hot slot, така и в оригиналната игра, ще срещнете едни и същи и добре познати плодови символи. Ето кои са те:

  • Лимон, череши, грозде, синя слива – Тези символи плащат при 3, 4 и 5 броя в печеливша линия съответно 20, 50 и 200 кредита.
  • Портокал и диня – Те са малко по-добре платени. Три броя носят 50 кредита, четири – 200 и пет – 500.
  • Звезда (Scatter) – Звездата може да ви донесе печалба от 10, 50 и 250 кредита ако се паднат 3, 4 или 5 броя.
  • 7 – Седмицата е най-скъпият символ. Три седмици плащат 100 кредита, четири – 1000 и пет седмици – 5000.

Бонус нива в Sizzling Hot

В слот игра няма някакви бонус нива, които да включват free spins, множители и т.н. Играчите трябва да разчитат само на генерирането на печеливши комбинации в линия. Това не значи, че не могат да се очакват добри печалби, особено ако е замесен символът 7 (седмица). Единствено Scatter символът има по-специална функция. При появата на 3 символа, залогът се удвоява; при 4 символа сумата става 10 пъти по-висока, а 5 символа имат коефициент 50.

Колко може да спечелите

Стигаме до един от най-важните въпроси, които вълнуват залагащите. Колко мога да спечеля когато играя Sizzling Hot online? Оказва се, че максималната печалба в този слот не е никак ниска – 5000х залога. Можете да я спечелите като ви се паднат пет символа седмица в печеливша линия. RTP на играта също е доста висок, което говори за добра възвръщаемост в дългосрочен план.

Мобилна версия на Sizzling Hot

Все повече онлайн казина предлагат мобилни версии на популярни слотове. Ако в избрания от вас сайт е налична играта, можете да я играете и от телефона или таблета си. Тя ще се приспособи към по-малкия размер на екрана и ще си запази качеството и бързото възпроизвеждане на изображенията. Преди да започнете играта си, може да проверите дали имате инсталиран Flash player на устройството си. След това можете да стартирате слота и да завъртите телефона си хоризонтално за по-добър изглед.