Слот машина Sizzling Hot Deluxe

4.6
Играй за реални пари

Слот игра Sizzling Hot Deluxe

Игра Sizzling Hot Deluxe
Софтуерен разработчик Novomatic
Линии 5
Барабани 5
Процент на възвръщаемост (RTP) 95.66%
Тема на слота Плодове
Минимален залог 0.05
Максимален залог 50
Максимална печалба 5000x

Правила на играта

Sizzling Hot Deluxe е вълнуващ онлайн слот с плодове от софтуерния разработчик Novomatic. Това е подобрена версия на популярната ротативка, която сигурно си спомняте от наземните казина. Тя има висок процент на възвръщаемост и може да ви донесе максимална печалба от цели 5000х общия залог. Играе се лесно и би била добър избор и за най-начинаещите играчи. Нека видим как изглежда началният екран:

В долния ляв ъгъл под барабаните е изписан игралния баланс. До него е полето „Lines”, по което няма какво да се променя, тъй като линиите са фиксирани. Следва “Bet / Line”, тоест залог на една линия. Трябва да си изберете такъв с помощта на бутоните „- “ и „+“ от двете страни. Когато сте готови с настройката на залога, може да започнете да натискате бутона „Start”, намиращ се в долния десен ъгъл, за да завъртате барабаните. Над него е и бутонът „Autoplay”, от който се включва автоматична игра.

Символи в Sizzling Hot Deluxe slot

В Sizzling Hot Deluxe slot всички символи са плодови, с изключение на два – седмицата и скатера. Ето какви са коефициентите на изплащане при всеки един символ:

  • Череши – този символ изплаща печалби при 2, 3, 4 и 5 символа в линия. Пет броя плащат 40х залога.
  • Лимон – лимонът плаща при комбинации от 3, 4 и 5 символа. Пет броя също носят печалба от 40х
  • Портокал – портокалът има същата стойност като лимона
  • Синя слива – пет сини сливи също плащат 40х като черешите, лимона и портокала
  • Грозде – пет такива символа плащат 100х залога
  • Диня – символът диня е със същата стойност като гроздето
  • Седмица – комбинация от пет седмици изплаща печалба от 1000х залога
  • Звезда (Scatter) – пет броя от този символ плащат 50х

Печеливши комбинации и бонуси

Печалбите в Sizzling Hot™ Deluxe slot се изплащат от ляво надясно, с изключение на тези от символите Scatter. Скатерите плащат на всяка позиция на екрана. В тази игра може да няма рунд с безплатни завъртания и други допълнителни бонус функции, но възвръщаемостта е добра.

Налична е функция „Gamble” за удвояване на печалбите. Когато генерирате печалба след завъртане на барабаните и кликнете на съответния бутон „Gamble”, в средата на екрана ще се покаже обърната с лицето надолу карта. Трябва да познаете дали тя е червена или черна, за да удвоите печалбата си моментално. Но ако не успеете, ще я загубите цялата.

Мобилна версия на Sizzling Hot Deluxe

Играта Sizzling Hot Deluxe от Novomatic е достъпна и от мобилни устройства. Можете да я играете в безплатния демо режим или с реални средства от телефони или таблети с операционните системи Windows, Android, iOS. Достатъчно е да откриете легитимен сайт, в който е налична и да я отворите през мобилния си браузър. Символите и бутоните се виждат ясно, защото ротативката се адаптира към различните размери на екраните.