Слот машина Sns Friends

4.7
Играй за реални пари

Слот игра Sns Friends

Игра SNS Friends
Софтуерен разработчик KA Gaming
Линии 40
Барабани 6
Процент на възвръщаемост (RTP) 95.94%
Тема на слота Животни
Минимален залог 0.40
Максимален залог 1600
Максимална печалба 7500x

Как се играе тази ротативка

SNS Friends е онлайн слот със средна волатилност, разработен от доставчика на софтуер KA Gaming. Той спада към така наречените анимационни слотове. В него ще срещнете много сладки анимирани животинки като мечета, зайчета, пиленца и др. Налични са 6 барабана, а линиите са 40. Няма как да промените броя на линиите, тъй като той е фиксиран. Можете направо да си изберете крайния залог. Нека видим как става това:

Като отворите слота, под барабаните ще видите бутон „New Bet”. Трябва да кликнете на него и да си изберете стойност на залога от менюто, което ще се покаже. Минималният залог е 0,40 лв. Ако пък искате да играете на максималния залог, може да натиснете бутона „Max Bet”. Играта се стартира от големия кръгъл бутон по средата под барабаните. Вероятно ще забележите, че на него е изписано и “Hold for Autospin”. Това означава, че като го задържите ще превключите на автоматична игра. Ще се покаже възможният брой автоматични завъртания – 25, 50, 100, 200 и неограничени (обозначени са със символа за безкрайност).

Символи и изплащания в SNS Friends slot

В анимирания SNS Friends slot има символи букви и животни, които могат да ви донесат страхотни печалби. Ето е изплащането при всеки от тях ако играете на минималния залог от 0,40 лв.:

  • 10 – шест броя от този символ в линия плащат 0,50 лв.
  • J – символът J е същият по стойност като 10. Шест броя от него също ще ви донесат 0,50 лв.
  • Q – при попадение от 6 такива символа в линия печалбата е 1,00 лв.
  • K – има същата стойност като Q. Шест символа плащат 1,00 лв.
  • A – 6 такива символа в линия изплащат печалба от 2,00 лв.
  • Wi-Fi лого (Scatter) – ако се паднат 6 броя от този символ, печалбата е 20,00 лв. при игра на минимален залог
  • Wilds – всички символи животни са в ролята на Wild

Печеливши комбинации и бонуси

Всички символи животни в играта SNS Friends се появяват прикрепени към символите букви. Те се считат за уайлд символи и заместват всички други от таблицата с печалбите, с изключение на скатера. Wild символите могат да се появяват скупчени на всички барабани и да задействат безплатно повторно завъртане, по време на което се превръщат в слепени уайлдове.

Ако по време на базовата игра се паднат 3, 4, 5 или 6 Scatter символа, се задействат съответно 10, 15, 20 или 25 безплатни завъртания. Безплатните игри не могат да бъдат задействани повторно. Всички символи в играта плащат от ляво надясно на активни линии без символа Scatter, който плаща на всяка позиция.

Мобилна версия на SNS Friends

SNS Friends slot от KA Gaming може да се играе от всяко място, тъй като разполага с мобилна версия. Можете да го стартирате ако имате добър интернет от устройства с операционните системи Windows, Android, iOS. Не е нужно да изтегляте нищо, само трябва да отворите играта през мобилния браузър. Ротативката ще се нагоди спрямо размера на екрана на вашето устройство.