Слот машина Stampede

4.7
Играй за реални пари

Играйте Stampede безплатно

Stampede е вълнуваща слот игра на тема животни, разработена от доставчика на казино софтуер Betsoft. Барабаните са разположени върху красив пейзаж, а Африканските животни, които ще срещнете в нея са слон, зебра, жираф, гепард и др. Освен големия брой начини за печалба, играта има и допълнителни бонус нива. Ще ви разкажем всичко за тях малко по-надолу в нашата статия.

Слот игра Stampede

Игра Stampede
Софтуерен разработчик Betsoft
Линии 1024 начина за печалба
Барабани 5
Процент на възвръщаемост (RTP) 95.27%
Тема на слота Животни
Минимален залог 0.40
Максимален залог 20
Максимална печалба 4275x

Как се играе тази ротативка

Всеки, който има желание да изпробва слота Stampede, може да започне веднага без да оттделя много време за изучаване на правилата. Те са толкова лесни, че и най-начинаещият играч ще се справи. Не се настройват линии, а направо може да се пристъпи към избора на краен залог. В средната част на екрана под средния барабан е полето за залога. От двете му страни има два бутона с минус и плюс, които трябва да използвате, за да изберете желаната стойност. Като натиснете на някой от тях, отгоре ще се покаже и опция за “Bet Level” (ниво на залог).

Когато сте готови със залога, може да натиснете кръглия голям бутон в долния десен ъгъл и да започнете със завъртането на риловете. Ако се падне някаква печалба, стойността й се изписва в средата под барабаните. Малко по-наляво от старта има един по-малък бутон със стрелки, от който се включва автоматична игра. Можете да изберете дали да направите 5, 10, 15, 20, 25, 30, 40, 50 или 100 завъртания.

Символи в Stampede slot

Символите с по-ниска стойност в играта Stampede са картите за игра от 10 до А. С по-висока стойност са Африканските животни антилопа, жираф, зебра, орел, гепард и слон. Налични са още Scatter и Wild символ. Ето и какви са печалбите за комбинации от всеки символ при игра на минималния залог от 0.40 лв. :

  • 10, J, Q, K, A – тези символи плащат 1.00 за комбинации от 5 броя
  • Антилопа – този символ също плаща 1.00 за 5 броя
  • Жираф – печалбата за пет такива символи е 1.20
  • Зебра – пет символа зебра изплащат печалба от 1.20
  • Орел – този символ плаща 1.50 за 5 броя
  • Гепард – плаща 1.50 за 5 символа
  • Слон – пет такива символи плащат 3.00
  • Scatter – активира бонус с free spins
  • Wild – замества всички символи освен Scatter

Бонуси и печеливши комбинации

В слота Stampede има бонус с безплатни завъртания, който се задейства при попадение от минимум три Scatter символи. За три скатера се дават 8 безплатни игри, за четири – 12 безплатни игри и за пет – 20 безплатни игри.

По време на безплатните завъртания могат да се появят Wild символи с множители х2 и х3. Появилите се множители се умножават един по друг, след това печалбата от завъртането на барабаните се умножава по този общ множител.

Играта има и още една бонус функция за удвояване на печалбите. Тя се активира когато се натисне бутона “Double Up” при генерирана печалба. Играчът може да реши дали да рискува цялата си печалба или само половината.

Колко може да спечелите от Stampede

Като допълнение към приятния геймплей, ротативката с животни Stampede може да ви донесе и големи печалби. Бонусът с множители може значително да увеличи печалбата ви от рунда с безплатни завъртания. Максималната печалба, която може да достигнете е 4275х залога.

Мобилна версия

Слот играта Stampede от Betsoft е съвместима и с мобилни устройства. Можете да я играете безплатно или с реални пари направо през мобилния браузър. Има само малка разлика в разположението на бутоните при настолната и мобилната версия. При мобилната игра старт бутонът се намира най-отдолу под барабаните и бутоните за настройка на залога.