Слот машина Starlight Princess

4.8
Играй за реални пари

Играйте Starlight Princess безплатно

Starlight Princess е хитова онлайн ротативка от Pragmatic Play, чиято тематика е свързана с аниме жанра. Тя е с увеличен брой барабани и има специален бонус рунд с безплатни завъртания и множители. Играчите могат да активират този рунд незабавно като платят 100х текущия общ залог, тъй като слотът има и опция за купуване на бонуса.

Ще направим подробен преглед на всичките характеристики на играта – символи, изплащания, мобилна версия и т.н. Прочетете го докрай ако искате да разберете и как можете да играете Starlight Princess slot demo безплатно.

Слот игра Starlight Princess

Игра Starlight Princess
Софтуерен разработчик Pragmatic Play
Линии -
Барабани 6
Процент на възвръщаемост (RTP) 96,50%
Тема на слота Азиатски
Минимален залог 0,2
Максимален залог 100
Максимална печалба 5,000 x

Как се играе Starlight Princess

Преди да започнете да играете, без значение дали безплатно или с реални пари, трябва да настроите общия си залог. Бутоните за настройката се намират от двете страни на старт бутона и са обозначени с минус и плюс. Оттам може да изберете залог и стойност на монетата.

Отляво на барабаните имате и допълнителна опция за увеличаване на залога, която дава двоен шанс за спечелване на бонуса. Под нея е и опцията за купуване на бонус безплатни завъртания. Можете да стартирате играта Starlight Princess Pragmatic Play с помощта на кръглия бутон или да пуснете на автоматичен режим.

Символи

За символите в слот игра се изплаща независимо от позицията им на екрана. Размерът на всяка печалба се определя според общия брой еднакви символи, които се появят. Нека се запознаем и със самите символи:

  • Жълт скъпоценен камък – 8-9 такива символа плащат 0.25х.
  • Тюркоазен скъпоценен камък – 8-9 от тези символи плащат 0.4х.
  • Зелен скъпоценен камък – 8-9 символи плащат 0.5х.
  • Син скъпоценен камък – 8-9 символи плащат 0.8х.
  • Червен скъпоценен камък – 8-9 символи плащат 1х.
  • Звезда, луна, сърце, слънце – Това са по-високо платените символи. 8-9 от тях носят печалби между 1.5х и 10х.
  • Scatter – Появява се на всички барабани и стартира бонус безплатни завъртания.

Бонус функции в Starlight Princess

В анимирания ротативка има функция падане. Когато стане активна, печелившите символи изчезват и на тяхно място се спускат нови като паданията продължават докато вече няма печеливши комбинации. Ако се паднат 4 или повече символа Scatter, се задейства рунд с 15 безплатни завъртания. Има и символи множители, които са под формата на сърца в зелено, синьо, розово и оранжево. Те могат да се появяват по време на основната игра или безплатните завъртания.

Колко може да спечелите

Максималната печалба, която е отбелязана и в информационното меню е 5000 х залога. Ако тя се достигне докато още тече рунда с безплатни завъртания, останалите бонус игри се прекратяват.

Мобилна версия

Слотът Starlight Princess е оптимизиран и за мобилни устройства и работи отлично. Има само малки разлики при разположението на бутоните в мобилната версия – стартът и бутоните за допълнителните опции са под барабаните. Играта е съвместима с операционните системи Android и iOS.

В кои казина може да играете Starlight Princess с реални пари

Казино 🍒 Бонус 💸
Betano 100% до 1500 лв. и до 150 Free Spins
Palms Bet 100% до 2000 лв. + до 300 Free Spins
Winbet All Inclusive бонус – 3 бонуса + 3 подаръка
Inbet 100% до 1500 лв. + до 150 безплатни игри
Sesame 120% до 1200 лв. + 100 Free Spins
Elitbet До 500% Free Spins
Alphawin 100% до 2000 лв. и 500 Free Spins
8888 100% до 1000 лв. + 75 Free Spins