Слот машина The Vikings

4.6
Играй за реални пари

Играйте The Vikings безплатно

The Vikings е видео слот от софтуерния разработчик Endorphina, който е вдъхновен от историята на безстрашните викинги. Отличава се с невероятна графика и кристално чисти визуализации. Освен героите викинги, в него ще срещнете символи кон, череп, лодка и др. Ще ви разкажем още кои са по-специалните символи и дали има допълнително бонус нива.

Слот игра The Vikings

Игра The Vikings
Софтуерен разработчик Endorphina
Линии 20
Барабани 5
Процент на възвръщаемост (RTP) 96%
Тема на слота Старогръцки
Минимален залог 0.20
Максимален залог 100
Максимална печалба -

Как се играе тази ротативка

Правилата на играта Викингите са много лесни, но нека все пак ги обобщим. Когато първоначално я отворите, е желателно първо да отидете на бутона „Menu”, който се намира в долния ляв ъгъл. Оттам може да видите пълните правила, таблицата с печалби, настройките за персонализиране. След това може да се върнете обратно към началния екран и да се заемете с настройването на залога си.

До бутона за информационното меню ще видите опция „Total Bet”. Може да използвате двете стрелкички, за да изберете стойност на общия си залог. После сте готови да започнете да въртите риловете в очакване на печалби. Старт бутонът е с наименование „Spin” и се намира в долния десен ъгъл. Отляво на него има бутон „Auto”, чрез който се включва автоматична игра. Ако изберете този вариант, няма да се налага да натискате старта след всяко завъртане на барабаните. В горния десен ъгъл на екрана има още опции – за регулиране на звука, за цял екран.

Символи в играта Викингите

В The Vikings slot са включени доста интересни символи – букви (от картите А, К и др.), жени воини, мъж воин, бял кон, щит. По-специалните символи тук са лодката (в ролята на Wild) и черепът (в ролята на Scatter). Нека видим колко плаща всеки ако се играе на минималния залог от 0.20:

  • A, K, Q – плащат 100 кредита за 5 символа в линия
  • Щит – този символ плаща 200 кредита за 5 броя в линия
  • Жени воини – и двете жени воини плащат 400 кредита при попадение от 5 символа
  • Бял кон – печалбата за 5 такива символа в линия е 500 кредита
  • Воин – пет такива символа плащат 1000 кредита
  • Лодка (Wild) – може да замества всички символи с изключение на черепа (скатера)
  • Череп (Scatter) – задейства бонус ниво с безплатни завъртания и Stacked Wild символи

Бонуси и печеливши комбинации

Слот играта The Vikings от Endorphina ще ви зарадва с няколко бонуса. Ако ви се паднат три символа Scatter, ще спечелите 12 безплатни завъртания с така наречените Stacked Wild символи.

Освен това, слотът има и функция Gamble за удвояване на печалби. Когато я активирате, на екрана ще се появи една карта с лицето нагоре и четири карти с лицето надолу. Ако искате да рискувате печалбата и да пробвате да я удвоите, трябва да изберете карта, а ако искате да се откажете – трябва да натиснете бутона „Take Win”.

Колко може да спечелите от The Vikings

Вълнуващият The Vikings slot може да ви донесе сравнително добри печалби. Има и едно важно предимство – функция за удвояване на печалбите. Въпреки, че е доста рискова, тя може да ви помогне да удвоите сумата за секунди. Комбинацията от 5 символа воини плаща много добре – 1000 кредита. Така че вероятно си заслужава да пробвате ротативката и с реални пари.

Мобилна версия

Ако желаете да играете The Vikings от телефона си, едва ли ще имате някакви проблеми, тъй като играта е съвместима с преносими устройства. Тя има мобилна версия, за която ви е необходима само достатъчно бърза интернет връзка. Възможно е да я стартирате за броени секунди от различни модели смартфони и таблети с Android и iOS направо от мобилния браузър.