Слот машина The Wiz

4.7
Играй за реални пари

Играйте The Wiz безплатно

The Wiz е интересен фентъзи слот разработен от доставчика на казино софтуер ELK Studios. Действието се развива в Средновековно кралство. На заден план се вижда величествен замък, извисяващ се в синьото небе.

Вижда се и главният герой – самият магьосник, който язди своя дракон по пътеката на хълма. От следващите редове ще научите и какви бонуси ви очакват в тази вълшебна игра.

Слот игра The Wiz

Игра The Wiz
Софтуерен разработчик ELK Studios
Линии 178
Барабани 5
Процент на възвръщаемост (RTP) 96.1%
Тема на слота Фентъзи
Минимален залог 0.20
Максимален залог 100
Максимална печалба 5000x

Как се играе ротативката

Дори и да сте напълно начинаещ що се отнася до ротативките, няма от какво да се притеснявате. Правилата на слота The Wiz са изключително лесни и бързи за научаване. Добре е, че не се настройват линии, тъй като са фиксиран брой. Можете да пристъпите направо към избиране на общ залог.

За тази цел кликнете на бутона с монетите, който се намира най-отдолу вляво. Ще се покаже таблица с различни стойности и трябва да изберете една от тях. Когато сте готови, натиснете отново същия бутон, за да се върнете обратно към основния екран. Завъртете барабаните с големия кръгъл бутон вдясно. В горния десен ъгъл има и бутон „Auto” за автоматична игра.

Символи в слота Магьосник

В слот играта Магьосник са налични 4 нископлатени символи, представени от различни магически предмети – лъжица, пълна с вълшебен прах, ключ, брошка и пръстен. По-високите символи включват: буркан с магическа отвара, сандък, златна луна и слънце. Има и два специални символа – Bonus и Wild. Ето и какво е изплащането за всеки от символите ако се играе на минималния залог от 0.20 :

  • Лъжица с магически прах – плаща 0.08 за 5 броя в линия
  • Ключ – също плаща 0.08 за 5 символа в линия
  • Брошка – плаща 0.10 за 5 броя в линия
  • Пръстен – има същата стойност като брошката
  • Буркан с магическа отвара – пет такива символа в линия плащат 0.60
  • Сандък – пет символа в линия плащат 0.80
  • Златна луна – печалбата за 5 символа златна луна в линия е 1.00
  • Слънце – пет броя от този символ изплащат печалба от 2.00
  • Bonus – задейства безплатни завъртания, така наречените Wizspins
  • Wild – замества всички символи освен Bonus и има множител от между х2 и х5

Печеливши комбинации и бонуси

В играта The Wiz има бонус рунд със свободни игри. Той се активира когато се паднат два или повече Bonus символа на които и да са позиции. Безплатните завъртания, които стартират се наричат Wizspins и броят им може да бъде 1, 5, 7 или 10 съответно при попадение от 2, 3, 4 или 5 символа Bonus.

Слотът разполага и със специален символ дракон, който е в ролята на Wild. Освен че може да замества останалите с изключение на Bonus, той носи и множител от х2 до х5. Свързан е и с още една бонус функция – Walking Multiplier Wild. По време на свободните игри (Wizspins) Wild символът започва да се „разхожда“ наляво и да замества другите символи.

Колко може да спечелите от The Wiz

Магическият The Wiz slot от разработчика ELK Studios може да ви зарадва с наистина колосални печалби. Бонус функциите допринасят за образуването на повече печеливши комбинации, а процентът на възвръщаемост в дългосрочен план е над средния. Играта има цели 178 линии, а максималната печалба е 5000х залога.

Мобилна версия на играта

Играта The Wiz е подходяща и за феновете на мобилните ротативки. Тя е изцяло оптимизирана за мобилни устройства, което означава, че можете да я играете без проблем и от любимия си смартфон или таблет. Още едно предимство е, че не трябва да изтегляте никакви допълнителни приложения. Може да я отворите направо през мобилния браузър.