Слот машина Toki Time

4.6
Играй за реални пари

Слот игра Toki Time

Игра Toki Time
Софтуерен разработчик Thunderkick
Линии 11
Барабани 5
Процент на възвръщаемост (RTP) 97.1%
Тема на слота Фентъзи
Минимален залог 0.10
Максимален залог 100
Максимална печалба 1130x

Как се играе Toki Time slot

Toki Time е интересен фентъзи слот от разработчика на казино софтуер Thuderkick. Той включва символи, които са под формата на забавни малки извънземни герои. Включени са още облаци и падащи звезди. Токитата приличат на добре познати животни, а някои дори имат и опашки. На заден план има красива градина със зелена трева, синьо и лилаво небе и танцуващи цветя. Всеки път когато се натисне старт бутонът, новите токи се изстрелват от къртичини (дупки в земята), за да заменят предишните символи. Ето още малко подробности как протича играта и как се настройва залогът:

В долния ляв ъгъл е изписан игралният баланс. Малко по-надясно има бутон „Bet”, от който се избира размерът на залога. В повечето случаи минималният залог е 0.10, а максималният – 100.00. Залогът може да се променя по всяко време. До него има и бутон „1“, при натискането на който също се показват наличните опции за залога. Ако сте готови да стартирате играта, трябва да натиснете големия кръгъл бутон вдясно. Отляво на него е и бутонът за автоматична игра. От него се избират 5,10, 25, 50, 75, 100, 250, 500, 1000 или 5000 автоматични завъртания.

Символи и изплащания в играта

Символите в Toki Time slot са супер сладки и интересни. Няма да срещнете такива в стандартните слотове с плодове или други традиционни теми, с които сте свикнали. Освен това, те плащат доста добре. Нека видим колко:

  • Жълто токи – плаща до 200 монети за 5 символа при игра на минимален залог
  • Синьо токи – този символ плаща 250 монети за 5 броя
  • Зелено токи – символът зелено токи плаща 300 монети за 5 броя
  • Червено токи – пет броя от този символ плащат 450 монети
  • Лилаво токи – лилавото токи плаща 600 монети за 5 символа
  • Облак с дъга – символът облак с дъга плаща 1200 монети за 5 броя
  • Падаща звезда – най-добре платеният символ – изплаща 2400 монети за 5 броя
  • Expanded Wild – високото токи, което прилича на коза е Expanded Wild. Този символ може да замества останалите.

Бонуси и печеливши комбинации в Toki Time

В играта Toki Time всички печеливши линии са активни по два начина – от ляво надясно и от дясно наляво. Печалбите се изплащат от най-левия барабан надясно и обратно – от най-десния барабан наляво. Може да няма рунд с безплатни завъртания, множители и други функции, но възвръщаемостта е много добра. Така нареченият Expanded Wild обаче има специална функция – когато попадне в печеливша комбинация остава на място и задейства повторно завъртане (respin). Барабаните продължават да се въртят докато вече няма печалби.

Мобилна версия на слота

Ако искате да играете Toki Time slot от мобилния си телефон, няма да срещнете никакви трудности и проблеми. Слот играта има мобилна версия и се адаптира лесно към екрани с всякакви размери. Можете да използвате преносими устройства с операционните системи Android, iOS, Windows.