Слот машина Tycoons

4.5
Играй за реални пари

Играйте слота Магнати безплатно

Магнати е вълнуваща слот игра от софтуерния разработчик Betsoft, която разказва за богатите и влиятелни бизнесмени, наслаждаващи се на охолния си начин на живот. Тематичните символи и фоновата музика осигуряват максимално забавление за играчите. Към тази игра има и прогресивен джакпот. Прочетете цялото ни ревю, за да научите подробности за символите, възможните печалби, бонусите.

Слот игра Tycoons

Игра Tycoons
Софтуерен разработчик Betsoft
Линии 30
Барабани 5
Процент на възвръщаемост (RTP) 95.34%
Тема на слота Приключенски
Минимален залог 0.01
Максимален залог 30
Максимална печалба -

Как се играе ротативката

В играта Tycoons има малко повече бутони, поради което изглежда сложна, но всъщност не е така. Дори и да сте начинаещ играч, ще се ориентирате бързо като ги разгледате. Ние също ще ви дадем някои насоки, за да бъдете подготвени. Да започнем от долния ляв ъгъл. Най-отляво е бутонът за регулиране на звука. Следва бутон за допълнителни настройки, а до него – опцията за стойност на кредита. Трябва да изберете кредит с помощта на плюса и минуса отстрани.

Стигаме до полето „Select Lines”. Оттам може да изберете на колко линии да играете, тъй като те не са фиксирани. От следващия бутон се избира залог на една линия. Когато приключите с всички тези настройки, може да започнете завъртането на барабаните с бутона „Spin” по-надясно. От двете му страни има още две опции – Max Bet (за игра на автоматичен режим) и Auto Play (за автоматична игра). Могат да се зададат минимум 5 автоматични завъртания, максимум 100. Има възможност и за допълнителни настройки относно автоматичната игра.

Tycoons slot – символи и изплащания

Символите в Tycoons slot отразяват богатството и величието на магнатите по света. Включени са бизнесмени, богата стара вдовица, шейх, бутилка шампанско, пачка пари, златни кюлчета, ферари, чекова книжка, кредитна карта, куфарче с пари и др. Нека видим какво е изплащането при всеки един от тези символи ако се играе на всичките 30 линии и залог от 0.30:

 • Бутилка шампанско – пет символа плащат 1.50
 • Лаптоп – пет броя от този символ също плащат 1.50
 • Ферари – пет символа плащат 1.50
 • Чекова книжка – пет символа плащат 3.00
 • Пари – печалбата за 5 такива символи също е 3.00
 • Златни кюлчета – пет такива символи плащат 3.00
 • Бизнесмен – пет символа плащат 10.00
 • Шейх – пет символа шейх също плащат 10.00
 • Богата старица – пет такива символи изплащат печалба от 10.00
 • Бизнесмен с очила – печалбата за 5 броя е 10.00
 • Куфарче – при 5 такива символи се печели прогресивният джакпот

Печеливши комбинации и бонуси

Слотът Магнати има три бонус функции – the FS bonus feature, Click me instant reward feature и poker bonus game. Безплатните завъртания се задействат когато се паднат най-малко три символа Tycoons със знак “fs” в десния ъгъл. Тогава вторият, третият или четвъртият барабан става разширяващ се уайлд.

Функцията Click me instant credit feature се задейства когато получите три символа в този ред: златни кюлчета, пачка пари и чекова книжка. Трябва да кликнете на някой от тях, за да спечелите награда. При последния бонус – покер играта, трябва да предскажете кой от четиримата магнати ще спечели играта, за да бъдете възнаградени с определен брой кредити.

Колко може да спечелите от Tycoons

Печалбите, които може да генерирате от играта Tycoons не са никак лоши. Процентът на възвръщаемост също е сравнително висок. Бонус функциите също увеличават шансовете ви значително.

Мобилна версия

Ако желаете може да играете Tycoons slot и от мобилното си устройство. Играта е оптимизирана за телефони, таблети и други апарати, работещи с операционните системи Android и iOS. Не се налага да изтегляте нищо, можете просто да я стартирате от мобилния браузър.