Слот машина Wild Play Superbet

4.7
Играй за реални пари

Слот игра Wild Play Superbet

Игра Wild Play Superbet
Софтуерен разработчик NextGen
Линии 40
Барабани 5
Процент на възвръщаемост (RTP) 95.65% - 97.45%
Тема на слота Плодове
Минимален залог на линия 0.01
Максимален залог на линия 0.50
Максимална печалба 1176x

Как се играе ротативката

Wild Play Superbet slot е дело на софтуерния разработчик NextGen, който вече е част от Light & Wonder. Слотът е с много лесен и приятен геймплей. Символите са оцветени в ярки цветове и разположени върху красив син фон. Могат да се правят най-различни настройки – да се пуска и спира звукът, да се използва специална функция за увеличаване на залога и съответно множителя на Wild символите при печалба и др. Единствено не може да се променя броят на печелившите линии, тъй като той е фиксиран на 40.

За да настроите залога си, отворете играта и кликнете на кръглия бутон в долния ляв ъгъл. После трябва да изберете залог на една линия като минималният е 0.01. Когато сте готови с избора си, натиснете на стрелката в горния десен ъгъл, за да излезете от това меню. Тогава под барабаните ще се покаже вашият общ залог (Total Bet). Може да стартирате завъртането на барабаните от зеления бутон вдясно. Автоматичният режим се включва от менюто, което се отваря след натискане на бутона в долния ляв ъгъл. Избират се между 5 и 100 автоматични завъртания.

Символи в Wild Play Superbet slot

Освен апетитни плодчета, в слота Wild Play Superbet ще срещнете и няколко символа, които активират бонус функции. Да видим какви изплащания да очаквате ако играете с реални пари:

  • Лимони, череши – най-ниските символи, изплащащи печалби при 3, 4 и 5 броя в линия
  • Диня – динята също плаща за 3, 4 и 5 символа в печеливша линия
  • Камбана – пет символа камбанка носят печалба от 2,5х залога
  • Зелен диамант и син диамант – зеленият и синият диамант са съвсем малко по-високи от камбаната
  • Седмица – пет символа седмица плащат 7,5х залога
  • Bonus – това е Scatter символ и стартира безплатни игри
  • Wild – замества всички символи без Scatter (Bonus)

Печеливши комбинации и бонуси

Печалбите в Wild Play Superbet slot се изплащат от ляво надясно като се започва от най-левия барабан. Само символите Scatter плащат на всяка позиция. Има специална опция „Super Bet”, която може да се активира още преди началото на играта. Потребителите ще видят възможностите х2, х3, х4 и х5 отляво на барабаните.

При избор на първата х2, всеки Wild символ в печеливша комбинация е с множител х2, при избор на втората – х3 и т.н. Ако се паднат три символа „Bonus” стартират 10 безплатни завъртания. По време на тези завъртания множителите на Wild символите се удвояват.

Мобилна версия на слота Wild Play Superbet

Възможно е да играете Wild Play Superbet и от мобилни устройства. Играта зарежда бързо от телефони и таблети с операционните системи Windows, Android, iOS. Можете да заредите и безплатната демо версия. Всичко става през мобилния браузър на устройството ви и не е нужно да сваляте никакви приложения. Дизайнът на тази ротативка е адаптивен и ще пасне на всеки екран.