Слот машина 10001 Nights

4.7
Играй за реални пари

Слот игра 10001 Nights

Игра 10001 Nights
Софтуерен разработчик Red Tiger Gaming
Линии 20
Барабани 5
Процент на възвръщаемост (RTP) 95.73%
Тема на слота Арабска
Минимален залог 0.10
Максимален залог 20
Максимална печалба 10347,6x

Правила на играта

Специално за почитателите на Арабската култура популярният софтуерен разработчик Red Tiger Gaming създаде 10001 Nights slot. Тази оригинална ротативка дава възможност на играчите да спечелят над 10,001x залога. Тя има 20 фиксирани печеливши линии, което улеснява залагащите, защото няма нужда да правят настройка на линиите. Ето какво трябва да се направи преди стартиране на играта:

След като отворите самия слот, трябва да си изберете размер на залога от бутона „Залог“, намиращ се в долния ляв ъгъл. Стойностите могат да варират в отделните онлайн казина в зависимост от деноминацията. Минималният залог обаче си остава 0,20 лв.

Като си изберете залог, можете да започнете въртенето на барабаните с големия кръгъл бутон най-вдясно. Отляво на него има опция за включване на турбо режим, а отдясно на залога е функцията „Auto” за автоматична игра. Оттам може да зададете колко общо автоматични завъртания да се направят като минимумът е 20. Задължително е да се настрои и ограничение на загубата.

Символи и изплащания в 10001 Nights slot

В играта 10001 Nights има нископлащащи и високоплащащи символи, както и още няколко с по-специални функции. Нека видим какво е изплащането при всеки един от тях:

  • Спатия – един от нископлащащите символи. Пет такива плащат 10х залога
  • Каро – също нископлащащ символ. Пет броя плащат 15х залога
  • Купа – нископлащащ символ, който плаща 20х залога за 5 броя
  • Пика – последният от нископлащащите символи. Пет такива плащат 25х
  • Обувки – обувките спадат към високоплащащите символи и плащат 30х за 5 броя
  • Ваза – печалбите за 5 символа ваза е 40х залога
  • Камила – пет такива символа плащат 60х залога
  • Тигър – пет тигъра плащат 80х залога
  • Мъж – пет такива символа плащат 400х залога
  • Уайлд и Мега Уайлд – заменят всички плащащи символи
  • Съдбовни завъртания – присъжда безплатни завъртания

Печеливши комбинации и бонуси

Всички печалби в слота 10001 Nights се изплащат когато символ съвпада с образец на печеливша линия от най-лявата страна на барабаните. Има бонус функция наречена „Имперски Завъртания“, при която всички нископлащащи символи се премахват от барабаните. Уайлд символите могат да се появяват навсякъде на екрана и дават шанс за огромни печалби. Налична е още една бонус функция „Мулти-Избор“. При нея играчите избират карта с множител, който да бъде приложен към следващата им печалба. Три или повече символа „Съдобовни завъртания“ задействат рунд с безплатни завъртания.

Мобилна версия на 10001 Nights

Можете да играете 10001 Nights slot demo или с реални пари и в движение, тъй като играта е съвместима и с мобилни устройства. Хубавото е, че няма нужда да инсталирате нищо допълнително. Ако искате да се забавлявате от телефона или таблета си, просто я стартирайте от мобилния браузър.