Слот машина 10001 Nights Megaways

4.7
Играй за реални пари

Слот игра 10001 Nights Megaways

Игра 10001 Nights Megaways
Софтуерен разработчик Red Tiger Gaming
Линии 117,649 ways
Барабани 6
Процент на възвръщаемост (RTP) 95.69%
Тема на слота Арабска
Минимален залог 0.20
Максимален залог 8.00
Максимална печалба 10,500x

Как се играе този слот

Играта 10001 Nights Megaways е разработена от Red Tiger Gaming и е посветена на вечната приказка за Шехерезада. Ако харесвате игри на Арабска тематика, то тази ротативка е точно за вас. При нея няма печеливши линии както е при стандартните слотове, а цели 117,649 начина за печалба. Това прави геймплеят още по-лесен, защото играчите няма какво толкова да настройват. Не е нужно да се регулира броят на линиите.

Ако решите да я пробвате, единственото, което трябва да направите преди да започнете е да изберете стойност на залога от полето „Stake” в долния ляв ъгъл. Използвайте бутоните „+“ и „-“, за да го увеличите или намалите. След това сте готови за стартиране на играта – натиснете големия жълт бутон долу вдясно, за да се завъртят барабаните. Отляво на него има и опция „Turbo”. Ако я включите, ще правите по-бързи завъртания. За да прочетете пълните правила и да видите таблицата с изплащанията, може да натиснете бутона с трите черти, разположен в горния десен ъгъл.

Символи в 10001 Nights Megaways

Символите в играта 10001 Nights Megaways са свързани с Арабската култура. Ще направим кратък преглед на всеки от тях и ще ви покажем колко плаща:

  • Спатия – един от нископлатените символи. Изплаща печалби при 3,4,5 и 6 символа. Шест броя от него плащат 2х залога
  • Каро – символът каро също плаща при 3,4,5 и 6 броя
  • Купа – шест символа купа плащат 3х залога
  • Пика – символът пика е съвсем малко по-висок от купата. Шест броя плащат 3,5х
  • Обувки – шест броя от символа обувки ще ви платят 4х
  • Ваза – вазата плаща 5х залога за 6 броя
  • Камила – камилата плаща 6х залога за 6 символа
  • Тигър – тигърът плаща 7х за 6 броя
  • Човек – шест броя от този символ плащат 15х залога
  • Wild и Mega Wild – заместват всички символи, които изплащат печалби
  • Destiny Spins – задейства бонус функция

Печеливши комбинации и бонуси

В слота 10001 Nights Megaways печалбите се присъждат когато еднакви символи се приземят на барабаните. Плащането става от ляво надясно като се започва от най-левия барабан. В играта има и редица бонус функции.

Със събирането на 6 магически лампи се отключва Imperial Spin. По време на това завъртане нископлатените символи се елиминират и само високи символи се появяват на барабаните.

Другата бонус функция се нарича “Pick a Card”. Играчът трябва да избере една от три карти, за да спечели множител, който да се приложи за следващата му печалба. При попадение от 3 или повече символа Destiny Spins стартират безплатни завъртания.

Мобилна версия на 10001 Nights Megaways

Играта 10001 Nights Megaways може да се играе и от смартфони, таблети и други преносими устройства. Дори не е необходимо да се изтегля специфичен софтуер. Достатъчно е да се намери онлайн казино, в което е налична и да се отвори сайтът през браузъра.