Слот машина 777 Royal Wheel

4.6
Играй за реални пари

Слот игра 777 Royal Wheel

Игра Royal Wheel
Софтуерен разработчик Microgaming
Линии 25
Барабани 5
Процент на възвръщаемост (RTP) 94.4%
Тема на слота Класически
Минимален залог 0.25
Максимален залог 75
Максимална печалба 3133x

Как се играе тази онлайн ротативка

777 Royal Wheel е класическа слот игра, разработена от софтуерния доставчик Microgaming. Тя включва символи букви, седмици, Bar и още куп изненади. Има и няколко бонус функции, които могат да ви зарадват с големи печалби. Правилата й са много лесни и дори начинаещите биха се справили без проблем.

Когато я отворите, ще видите поле „Bet” в лявата част на екрана под барабаните. Оттам трябва да изберете размера на залога си. Като кликнете на него ще се покажат възможностите – 0.25, 0.50, 1.00, 1.50 и т.н. Могат да се използват и бутоните „+“ и „-“ отдясно. Има и бутон „Max”, с който моментално се избира максималният залог.

След като вече сте избрали залог, може да натиснете червения кръгъл бутон в средата, за да започнете играта. Вдясно до него е бутонът за автоматичен режим. От него могат да се изберат 10, 25, 50 или 100 автоматични завъртания. Ако натиснете бутона „i” най-отляво, може да прочетете основните правила и да разгледате всички символи и изплащания.

Символи в играта 777 Royal Wheel

В класическия 777 Royal Wheel slot има интересни и цветни символи, които със сигурност ще ви донесат добро настроение. Ето колко плаща всеки един от символите:

 • 10 – това е най-ниският символ. Пет броя от него плащат 1х залога
 • J – символът J изплаща печалби при 3, 4 и 5 броя в линия
 • Q – този символ също плаща при попадение от 3, 4 и 5 броя
 • K – пет такива символа плащат 1,6х
 • A – пет символа А плащат 1,8х
 • Bar – пет символа Bar плащат 2х залога
 • Двоен Bar – плаща при 3, 4 и 5 символа в линия. Пет броя плащат 2,4х
 • 7 – пет седмици плащат 3х залога
 • Двойна 7-ца – пет такива символа плащат 4х залога
 • Тройна 7-ца – пет броя от този символ в линия плащат 6х залога
 • Wild – замества останалите символи в печелившите комбинации
 • Wild Multiplier – може да замества специфични символи

Бонуси и печеливши комбинации

Печалбите в играта 777 Royal Wheel се изплащат от ляво надясно. Има Respin функция, която се задейства при всяко печелившо завъртане. Печелившите символи остават на място, а непечелившите се завъртат отново. Функцията Respin приключва ако не се генерира допълнителна печеливша комбинация.

Налична е още една бонус функция – Wild Wheel. Тя се задейства на случаен принцип. Колелото се завърта и се спира на някой символ. Символът се превръща в Wild Multiplier за остатъка от сесията на въртене.

Мобилна версия на 777 Royal Wheel slot

Играта 777 Royal Wheel от Microgaming е оптимизирана и за мобилни устройства. Можете да я играете безплатно или с реални средства от смартфона си с операционна система Android, Windows или iOS. Възможна е и игра от таблети и други преносими апарати. Не се изисква изтегляне на допълнителен софтуер. Слотът може да се стартира направо през мобилен браузър. Той ще се адаптира веднага към размера на екрана на устройството ви.