Слот машина Book Of Halloween

4.7
Играй за реални пари

Слот игра Book of Halloween

Book of Halloween е празничен слот от софтуерния разработчик Inspired Gaming. Посветен е на празника Хелоуин (още познат като Вси Светии), който се празнува в редица държави и е особено популярен в САЩ. Символите в играта също са тематични. Ще срещнете тиква, котел, надгробна плоча, скелетна ръка. Очаква ви и бонус с безплатни завъртания и множители.

Правила на ротативката

Няма нищо сложно в правилата на играта Book of Halloween. Линиите са фиксирани, така че не е необходимо да правите настройки по тях. Единствено трябва да изберете на какъв общ залог ще играете. След като отворите играта, ще видите бутон с монети отляво на барабаните. Ако кликнете на него, ще се покаже таблица с възможни залози, от която трябва да изберете. Може да регулирате стойността на залога и с двата бутона със стрелки отгоре и отдолу.

Когато вече сте избрали залог, може да започнете същинската игра. Натиснете големия кръгъл бутон отдясно до последния рил, на който е изписано „Press to Spin”, за да завъртите барабаните. Тук няма опция за автоматична игра. Ако кликнете на бутона под старта, ще се отвори ново меню, от което може да прочетете пълните правила и да настроите звука. Сами виждате, че правилата на Book of Halloween са много лесни, което прави играта подходяща и за напълно начинаещи играчи.

Символи в слота Book of Halloween

В тази ротативка на тема Хелоуин присъстват символите карти, които срещаме в много други слот игри – 10, J, Q, K, A. Те са най-нископлатени. След тях са символите скелетна ръка и надгробна плоча. Най-високи са котелът и тиквата. Нека видим колко плаща всеки един от символите ако се играе на минималния залог от 0.10:

  • 10, J, Q – пет символа в печеливша линия плащат 1.00
  • K, A – пет броя в линия плащат 1.50
  • Скелетна ръка и надгробна плоча – 5 такива символи плащат 7.50
  • Котел – плаща 20.00 при 5 броя в линия
  • Тиква – плаща 50.00 за 5 символа
  • Книга – този символ е в ролята на Wild и Scatter

Печеливши комбинации и бонуси

В играта Book of Halloween печалбите се изплащат само на активни линии от ляво надясно. Изключение са само печалбите от разпъващия се символ по време на безплатните завъртания. Символът книга е Wild и Scatter. Три броя присъждат 10 free spins с множител 2х, четири броя – 10 free spins с множител 20х и пет броя – 10 free spins с множител 200х. В началото на рунда се избира на случаен принцип специален разпъващ се символ. Книгата може да замества всички останали, с изключение на този символ и да се появява на всички барабани по време на основната игра и безплатните завъртания. Слотът има и функция Spin Chance, която дава шанс на играчите да спечелят допълнително завъртане ако балансът им падне под избрания залог.

Мобилна версия на Book of Halloween

Ако обичате да играете слотове от телефона си, може да пробвате и Book of Halloween от Inspired Gaming. Играта има мобилна версия, която е съвместима с преносими устройства с операционните системи Android и iOS. Единствено трябва да я отворите през мобилния браузър и може да започнете да се наслаждавате на вълнуващия геймплей.