Игрални автомати Inspired Gaming

4.7
Inspired Gaming Limited е софтуерна компания, регистирана в Англия и Уелс. Тя оперира в около 35 юрисдикции и предлага голямо разнообразие от иновативни продукти. Партнира си с над 170 онлайн казина по света, в чиито сайтове ще откриете игри за всеки вкус – слотове, лотарийни, рулетки.
Година на основаване:2014
Игрални автомати:210+
Безплатни слотове:4
Cайт:inseinc.com

Inspired Gaming казино игри и слотове безплатно

В настоящия преглед на този разработчик ще ви разкажем важни и интересни факти от историята му, повече подробности за видовете игри, тяхната възвръщаемост и съвместимост с мобилни устройства. Ще споменем и някои от най-популярните Inspired Gaming slots, които си заслужава да пробвате безплатно и с реални средства.

История на доставчика

Компанията е основана през 2001 година. Бързо се превръща в уважаван доставчик на софтуер и популярността му нараства не само в Обединеното Кралство, а и в САЩ, Канада и други страни. Игрите на този производител отговарят на всички разпоредби и стандарти. Те са лицензирани от различни реулагорни органи, включително UK Gambling Commission и Malta Gaming Authority.

Днес може да срещнете продукти на Inspired Gaming предимно в наземните казина. Разработчикът разтърси и виртуалните казина с някои невероятни онлайн слот игри, които работят идеално от устройства с всякакви операционни системи. Софтуерната компания успя да спечели и няколко престижни iGaming награди, една от които е Доставчик на виртуални спортове на годината на EGR 2017.

Какви игри разработва Inspired Gaming

Inspired Gaming има инсталирани над 50 000 игрални машини в наземните казина и снабдява с игри над 170 онлайн казина по света. Продуктите на бранда комбинират иновативна технология и качествено съдържание, които осигуряват на играчите несравними изживявания. Ето и какви са основните типове игри, които са добавени към портфолиото:

  • Слотове
  • Виртуални спортове
  • Игри на маса
  • Лотарийни игри

Компанията произвежда класически слотове с 3 и 5 барабана, както и такива с прогресивен джакпот. Те са с най-различни интересни теми и брой печеливши линии. Имат и демо версии за безплатна игра. Реалистичните усещания за играчите се постигат чрез 3D анимации, звукови ефекти и музика. Общият брой на игрите в портфолиото надхвърля 500. Повечето са базирани на HTML5 технология и са съвместими с мобилни устройства. Налични са и лотарийни игри, предназначени за отделни локации. Inspired Gaming е водещ производител и на виртуални игри - залози на онлайн футбол и конни надбягвания.

Топ 5 Inspired Gaming slots

Слотовете на този разработчик определено ще ви впечатлят с красивите си символи, увлекателните и доходоносни бонус нива. Но нека видим кои заглавия успяха да се наложат малко повече и да попаднат в нашата класация за топ 5 Inspired Gaming slots:

  1. Book of the Irish – слот с 5 барабана, 10 печеливши линии, Wild символ, бонус рунд с free spins и gamble функция
  2. Bear Money – игра с 5 барабана, 10 линии, няколко специални функции и опция за турбо завъртания
  3. Egyptian Pays – ротативка с 5 барабана и 243 начина за печалба, неограничени безплатни завъртания с нарастващ множител и други бонус функции
  4. Diamond Gems – слот с 3 барабана и 5 печеливши линии на тема бижута и скъпоценни камъни с максимална печалба 2500х
  5. Golden 7’s – плодова слот игра с 5 барабана, 40 печеливши линии, функция за удвояване и максимална печалба също 2500х

Процент на възвръщаемост (RTP) на игрите от Inspired Gaming

Има един важен термин при слот игрите – процент на възвръщаемост (RTP), който не бива да подминавате, независимо дали ще играете Inspired Gaming slots или ротативки от друг разработчик. От него ще научите каква част от заложената сума на определена игра може да си върнете с течение на времето.

Игрите на Inspired позволяват сами да проверите какъв е теоретичният процент на възвръщаемост. Може да го направите като кликнете на бутона под старта и изберете менюто “Game Info”, след това General Information. Ето някои игри с по-висок RTP от този софтуерен доставчик: Book of Independence (96.2%), Chocolate Cashpots (96.5%), Desperados Wild Megaways (96.5%).