Слот машина Santa Stacked Free Spins

4.8
Играй за реални пари

Слот игра Santa Stacked Free Spins

Игра Santa Stacked Free Spins
Софтуерен разработчик Inspired Gaming
Линии 40
Барабани 5
Процент на възвръщаемост (RTP) 95.00%
Тема на слота Празници
Минимален залог 0.20
Максимален залог 100.00
Максимална печалба 250

Как се играе тази казино игра

Santa Stacked Free Spins е слот на празнична тематика, разработен от софтуерния доставчик Inspired Gaming. В него ще срещнете редица коледни символи като елхи, подаръци, снежинки, червенобели чорапи и др. Така Коледния ви дух и настроение със сигурност ще се повдигнат. Играта е много лесна и подходяща за начинаещи играчи. Линиите са фиксирани, така че не трябва да се настройват.

В лявата част на екрана има бутон с монети, от който се регулира залогът. Част от него попада върху първия барабан, а отгоре и отдолу са стрелките, с които се сменят стойностите. Барабаните се завъртат от кръглия бутон Press to Spin отдясно на последния барабан. Над старта има и още един бутон „Gamble”, от който се включва и изключва функция за удвояване на печалби. Единственият недостатък е, че няма опция за превключване на автоматичен режим. Но пак геймплеят е много приятен и барабаните се въртят доста бързо.

Символи в Santa Stacked Free Spins

Всички символи в Santa Stacked Free Spins са на Коледна тематика. Както сигурно се досещате от името на играта, има и символ, който активира рунд с безплатни завъртания. Да видим кой е той и какви са изплащанията при другите символи:

  • Лилави Коледни топки и захарни бастунчета – това са едни от най-ниските символи. Те плащат 2,5х залога за 5 броя
  • Снежинки – снежинките са със същата стойност като лилавите топки и захарните бастунчета
  • Елхи – Коледните елхи плащат 5х залога за 5 броя в линия
  • Коледни чорапи – Коледните чорапи са със същата стойност като елхите
  • Подарък – символът подарък плаща 6х залога за 5 броя в линия
  • Два подаръка – този символ плаща 7,5х за комбинация от 5 броя
  • Три подаръка – пет такива символа в линия плащат 25х общия залог
  • Bonus – задейства бонус рунд с free spins
  • Wild – появява се на 2-ри, 3-ти и 4-ти барабан и замества всички символи без Bonus

Печеливши комбинации и бонус рундове

В играта Santa Stacked Free Spins има бонус ниво с безплатни завъртания. То стартира когато се появят три символа Bonus на 1-ви, 3-ти и 5-ти барабан. Присъждат се 8 безплатни игри, в които присъстват символите Wild, три подаръка, два подаръка и един подарък. Има и още една бонус функция – Gamble, която е за удвояване на печалби. Играчите могат да се възползват от нея ако генерираната печалба е по-голяма или равна на 5х общия залог. Всички печалби се изплащат от ляво надясно с изключение на тези от символа Bonus.

Мобилна версия на слота Santa Stacked Free Spins

Ако настроението ви вече е Коледно, но нямате достатъчно време да стоите на компютъра, не се притеснявайте. Можете да играете Santa Stacked Free Spins и в движение, защото слот играта има мобилна версия. Тя работи добре от всякакви мобилни устройства с най-популярните операционни системи Android, Windows, iOS.