Слот машина Big Piggy Bonus

4.7
Играй за реални пари

Слот игра Big Piggy Bonus

Big Piggy Bonus е онлайн слот на тема лайфстайл. Той е разработен от софтуерния доставчик Inspired Gaming и съставен от 6 барабана и 50 печеливши линии. Главният герой в тази игра е прасето. Но освен него ще срещнете и други тематични символи – часовник, пръстен, пачки с пари, монети, златни кюлчета. Играта има и бонус с безплатни завъртания и множители.

Как се играе ротативката

Печелившите линии в слота Big Piggy Bonus са фиксиран брой, така че няма нужда да ги настройвате. Преди да започнете да въртите барабаните в очакване на комбинация от еднакви символи, само трябва да изберете стойност на залога. В лявата част на екрана до първия барабан ще видите голям бутон с монети. Като кликнете на него, ще се покаже таблица с възможните стойности и трябва да натиснете на желаната. За да регулирате залога, може да използвате и бутоните със стрелки отгоре и отдолу на бутона с монетите.

След като вече сте настроили залога, може да стартирате същинската игра. Натиснете кръглия бутон със стрелка отдясно на последния барабан и барабаните ще се завъртят. Под него има още един по-малък бутон със стрелки, от който се включва автоматична игра. Ако кликнете на него, може да изберете колко автоматични завъртания да направите – 5, 10, 25, 50, 75 или 100. От същото меню може да зададете и лимит на загубите.

Символи в играта Big Piggy Bonus

Както споменахме, основния символ в играта Big Piggy Bonus от Inspired Gaming е прасето, което е и в ролята на Wild. Най-нископлатени са символите, които отговарят на картите J, Q, K и A. Следващи в таблицата са монетите, парите, пръстенът, часовникът, кредитните карти и златните кюлчета. Ето колко плащат символите ако играете на минимален залог:

  • J, Q, K, A – плащат 1.00 за 6 символа в линия
  • Монети и пачки – плащат 1.60 за 6 броя в линия
  • Пръстен и часовник – плащат 2.00 за 6 символа в линия
  • Кредитни карти – шест символа носят печалба от 3.00
  • Златни кюлчета – 6 символа плащат 4.00
  • Прасе (Wild) – замества всички символи без Bonus Scatter
  • Bonus Scatter – активира бонус с free spins и pick me функция

Печеливши комбинации и бонуси

При попадение от 3 или повече символа Bonus Scatter (касичка прасе) в играта Big Piggy Bonus се задейства бонус с безплатни завъртания. Тогава се появява и така наречената функция „Pick me”. Зад всяка касичка се крие множител, при достигането на който ще спрат безплатните завъртания като възможните са 20х, 25х, 30х, 50х и 100х. Всеки Wild символ, който се появи по време на рунда с безплатните игри остава на мястото си докато приключи бонусът.

Мобилна версия на Big Piggy Bonus

Ако не ви се стои вкъщи пред компютъра и предпочитате играта в движение, няма никакъв проблем. Слотът Big Piggy Bonus от Inspired Gaming разполага и с мобилна версия. И още по-хубавото е, че не се изисква изтегляне на допълнителен софтуер за използването й. Всеки играч може да стартира онлайн ротативката през мобилния браузър на устройството си. Играта е съвместима с най-разпространените операционни системи – Android и iOS.