Слот машина Gift Shop

4.8
Играй за реални пари

Играйте Gift Shop безплатно

Ако харесвате ротативките с 3 барабана, то играта Gift Shop от известния разработчик на софтуер Play'n Go е точно за вас. В нея ще срещнете много сладки символи – кутия с шоколадови бонбони под формата на сърце, плюшено мече, роза, кутийка с пръстен. Дали има някакви бонус нива, ще ви разкажем малко по-надолу.

Слот игра Gift Shop

Игра Gift Shop
Софтуерен разработчик Play’n GO
Линии 1
Барабани 3
Процент на възвръщаемост (RTP) 94.12%
Тема на слота Лайфстайл
Минимален залог 0.25
Максимален залог 0.75
Максимална печалба -

Правила на играта

Gift Shop slot се играе изключително лесно – има само една линия и три възможности за стойност на монетата (кредита). Когато го стартирате, ще видите, че отдясно на барабаните е показана и таблицата с изплащанията. За да настроите залога си, трябва само да отидете на “Coins” в долната част на екрана. Там имате три опции за стойността на кредита – 1, 2 и 3.

Необходимо е да си изберете една от тях с помощта на страничните бутони с „-“ и „+“. После сте готови да започнете играта като натиснете големия зелен бутон, разположен в долния десен ъгъл и завъртите 3-те барабана.

Играта Gift Shop има и опция за автоматична игра. Тя се включва от бутон, на който е изобразена стрелка, намиращ се отдясно на големия зелен бутон (старт). След като го натиснете, се показва ново меню, от което може да изберете колко автоматични завъртания да направите – 10, 20, 50, 75 или 100. Отдолу имате и допълнителни опции. Може да зададете кога да спрат автоматичните завъртания - когато дадена печалба надвишава определена сума, когато балансът ви се увеличи или намали с определена сума.

Символи в Gift Shop slot

Символите в играта Gift Shop са красиви и тематични. Всички те представляват страхотни идеи за подаръци. Има кутия с шоколадови бонбони във форма на сърце, плюшено мече, роза, кутийка с пръстен. Нека видим как се подреждат символите според стойността им. Ще започнем от комбинацията, която плаща най-малко. Това са изплащанията при игра на минималния залог от 0.25, съответно при кредит 1 ( 1 Coins):

  • Една кутийка с пръстен – плаща 2 кредита
  • Две кутийки с пръстен – плаща 6 кредита
  • Три броя кутия с шоколадови бонбони, мече и роза – плащат 6 кредита
  • Три рози – плащат 15 кредита
  • Три мечета – плащат 40 кредита
  • Три кутии с шоколадови бонбони – плащат 200 кредита
  • Три кутийки с пръстен – плащат 800 кредита
  • Кутийка с пръстен (Wild) – може да замества всички символи

Печеливши комбинации и бонус нива

В онлайн ротативката Gift Shop няма допълнителни бонус нива. Но пък има Wild символ, който замества останалите символи и дава шанс за повече печеливши комбинации. Освен това, слотът има и прогресивен джакпот. Той се печели когато се паднат три уайлд символа (кутийка с пръстен) при игра на максимален залог. Ако искате да прочетете пълните правила за джакпота, отидете в долната част на началния екран и натиснете бутона „?”.

Колко може да спечелите от Gift Shop

На пръв поглед, Gift Shop slot е обикновена слот игра с 3 барабана, която няма потенциал за големи печалби. Теоретичният й процент на възвръщаемост не е особено висок. Но пък има прогресивен джакпот – нещо, което не се среща при всяка игра. Това че барабаните са по-малко може да е предимство, защото са необходими само 3 символа, за да бъде спечелен джакпотът.

Мобилна версия на ротативката

Ако харесвате мобилните ротативки, може да изпробвате Gift Shop от телефона си. Играта има мобилна версия, която е съвместима с най-различни устройства с операционни системи iOS и Android. Може да я стартирате от смартфон или таблет където и да се намирате, единствено трябва да имате интернет с добра скорост.