Слот машина Lucky Lady's Charm 10 Deluxe

4.5
Играй за реални пари

Основни характеристики на слота Lucky Lady's Charm 10 Deluxe

Разработчик Novomatic
RTP 96.02
Печеливши Линии 100 Линии
Брой колони 4-12
Брой линии 5
Диапазон на залог 0.2 - 200
Максимална печалба x851
Уайлд Символ да
Скатер Символ да
Безплатни завъртания да
Автомачини завъртания да
Бърз кръг не
Умножаване да
Година 2018-11-27
Волатилност Средно-Ниска
Прогресив не
Тема на слота Лайфстайл

Слот игра Lucky Lady’s Charm Deluxe 10

Lucky Lady’s Charm Deluxe 10 е интересна слот игра от софтуерния разработчик Novomatic. Тя има 5 барабана, 4 реда и 100 печеливши линии и съдържа всички отличителни черти на оригиналната игра, позната от наземните казина. Можете да я играете и безплатно, тъй като разполага с демо версия. Тук скатер символът е под формата на красива кристална топка и може да ви донесе 8, 12 или 20 безплатни завъртания с различен множител.

Как се играе тази ротативка

Преди да започнете да играете Lucky Lady’s Charm Deluxe 10, трябва да изберете общ залог. В тази игра линиите са фиксирани, така че не можете да правите настройки по тях. Отидете в долния ляв ъгъл на екрана и кликнете на полето „Total Bet”.Тогава ще се покаже таблица с възможни залози и трябва да изберете един. Като кликнете на избрания, таблицата ще се затвори и ще се върнете към основното меню. Можете да регулирате залога и с бутоните с минус и плюс отстрани.

Ако сте готови със залога, може да започнете играта като натиснете зеления бутон „Start” долу вдясно. Тези от вас, които предпочитат автоматичния режим, могат да кликнат на бутона „Auto” и веднага ще започнат автоматични завъртания. Автоматичната игра може да се спре по всяко време със същия бутон. За да прочетете пълните правила и разгледате таблицата със символи и изплащания, натиснете бутона „Menu” в левия ъгъл.

Символи в Lucky Lady’s Charm Deluxe 10

Най-евтините символи в играта Lucky Lady’s Charm Deluxe 10 са картите 10, J, Q, K. После следват подковата и буквата А, златната монета и четирилистната детелина, калинката и заешкото краче (амулет). Дамата е в ролята на Wild символ, а кристалната топка е скатер, който задейства бонус рунд. Ето и колко плащат символите при игра на 0.20:

  • 10, J, Q, K – плащат 0.20 за 5 символа в линия
  • A и подкова – плащат 0.30 за 5 броя
  • Четирилистна детелина и златна монета – плащат 0.40 за 5 символа
  • Заешко краче – плаща 0.80 за 5 броя
  • Калинка – плаща 1.00 за 5 символа
  • Дама – замества всички символи без кристалната топка
  • Кристална топка – активира бонус с безплатни завъртания

Печеливши комбинации и бонуси

Печалбите в слота Lucky Lady’s Charm Deluxe 10 се изплащат за комбинации от еднакви символи от ляво надясно. Единствено скатерните печалби се изплащат на всяка позиция. Три или повече символа кристална топка задействат бонус с безплатни завъртания. При попадение от три кристални топки, получавате 8 безплатни игри с множител х3. Четири скатера ще ви донесат 12 безплатни завъртания с множител х4, а пет скатера – 20 безплатни завъртания с множител х5.

Мобилна версия на Lucky Lady’s Charm 10 Deluxe

Lucky Lady’s Charm Deluxe 10 от Novomatic има и мобилна версия. Можете да играете ротативката от различни устройства (мобилни телефони, таблети и др.) с операционните системи Android и iOS направо през браузъра.