Слот машина Ignite The Night

4.7
Играй за реални пари

Слот игра Ignite the Night

Ignite the Night е интересна ротативка на тема лайфстайл, която включва и плодове. Съставена е от 5 барабана и 10 печеливши линии и е дело на софтуерния разработчик Relax Gaming. Символите, които ще срещнете докато я играете са кокосов орех, ананас, диня, карамбола (звезден плод), барабан, китара и др. Играта има и бонуси с множители и безплатни завъртания.

Как се играе тази онлайн ротативка

Слот играта Ignite the Night няма да затрудни и най-начинаещите. Преди да започнете да въртите барабаните, трябва да направите настройка на залога. Линиите са 10 фиксирани, така че при тях не са нужни промени. Отидете в горния десен ъгъл и кликнете на бутона с монетите. Тогава в лявата част на екрана ще се покаже допълнително меню, в което пише „Bet Amount”. Използвайте бутоните с минус и плюс отдолу, за да достигнете желания размер на залога.

После може да стартирате завъртането на риловете с помощта на големия кръгъл бутон със стрелка отдясно на петия барабан. Ако изберете бутона над него, ще преминете на автоматичен режим. От лявата страна на екрана отново ще се покаже меню този път с надпис „Number of Spins” и трябва да изберете колко автоматични завъртания искате да направите. За да прегледате таблицата с изплащанията и пълните правила, натиснете бутона с три черти най-отдолу вдясно.

Символи в играта Ignite the Night

В слота Ignite the Night най-нископлатените символи са плодовете. Това са кокосовият орех, ананасът, динята и звездният плод. По-високи са символите барабан. Хавайски маракаси и китара. Най-високоплатени са образите на мъжа и жената. Наличен е и Wild символ. Ето какви печалби да очаквате от всеки символ ако играете на минималния залог (0.10):

  • Кокосов орех, ананас, диня, карамбола (звезден плод) – тези символи плащат 0.40 при 5 броя в печеливша линия
  • Барабан – плаща 0.75 за 5 символа в линия
  • Хавайски маракаси – пет броя плащат 1 кредит
  • Китара – пет символа плащат 1.25
  • Мъж – плаща 1.50 при 5 символа в линия
  • Жена с цвете в косите – плаща 2 кредита за 5 броя
  • Wild – замества всички символи на барабаните без изключения
  • Scatter – задейства free spins

Печеливши комбинации и бонуси

В играта Ignite the Night от Relax Gaming не липсват и бонуси. По време на основната игра случаен символ може да получи множител от така наречените Fire Multipliers. Множителят може да достигне до х5, х10 или х50. Когато се паднат три символа Scatter, се присъждат 10 безплатни завъртания. Ако по време на тези завъртания се появят още два Scatter символа, се дават още 5 допълнителни безплатни игри, а при появата на още три Scatter символа – 10 допълнителни игри. По време на безплатните завъртания се добавят и множители към печелившите символи.

Мобилна версия на Ignite the Night

Онлайн ротативката Ignite the Night може да се играе и от преносими устройства, тъй като разполага с мобилна версия. Ако предпочитате играта в движение, може да я отворите направо от мобилния си браузър. Съвместима е с устройства, които работят с операционните системи iOS и Android.