Слот машина Sin City Nights

4.6
Играй за реални пари

Слот игра Sin City Nights

Онлайн слот играта Sin City Nights ще ви позволи да се докоснете до блясъка и тръпката от играта в Лас Вегас без да напускате дома си. Тя е разработена от софтуерния доставчик Betsoft и съставена от 25 линии и 5 барабана. Играта има функция каскадни барабани, както и бонус с безплатни завъртания. Докато я играете, може да спечелите и атрактивни множители – така наречените Explosion Multipliers.

Как се играе този слот

За да играете Sin City Nights, не са ви необходими някакви специални познания и умения. Всички настройки се правят от началния екран. В долния ляв ъгъл ще видите опция „Choose Coin”. Оттам трябва да изберете стойност на монетата, тоест на един кредит с помощта на бутоните с минус и плюс отстрани. Следващата опция е „Bet Per Line” (залог на линия). Трябва да изберете залога си на една линия отново чрез двата бутона „-“ и „+“ от двете страни. В средата на екрана ще се покаже стойността на общия ви залог, а ако генерирате печалба – ще се изпише над него.

След като приключите с настройката на залога, може да започнете играта като натиснете синия бутон „Spin” малко по-надясно. От лявата му страна има опция „Max Bet” за директно минаване на максимален залог. Най-вдясно е наличен и бутон „Autoplay”. Ако го натиснете, може да зададете колко автоматични завъртания да се направят и на какъв залог, както и да определите максимална сума на загубите.

Символи в играта Sin City Nights

В играта Sin City Nights ще срещнете бляскави символи, които отговаря на картите J, Q, K и A. Следващите по стойност символи са черешите, камбаната и седмицата. Наличен е и специален символ „Free Spins”, който задейства безплатни завъртания. Ето и колко плащат символите при игра на минималния залог (0.25 лв):

  • J – плаща 0.50 за 5 символа в печеливша линия
  • Q – плаща 0.75 за 5 броя в линия
  • K – плаща 1.00 за 5 символа в линия
  • A – плаща 2.00 за 5 броя в линия
  • Череши – печалбата за 5 символа в линия е 5.00
  • Камбана – пет символи в линия плащат 10.00
  • Седмица – пет символа плащат 25.00
  • Free Spins – активира безплатни завъртания

Печеливши комбинации и бонуси

Печалбите в слота на тема лайфстайл Sin City Nights от Betsoft се изплащат само от ляво надясно. Играта има и функция за удвояване на печалби, която може да стартирате като натиснете бутона „Double Up”. Можете да заложите цялата си печалба или 50% от нея. Когато се паднат 3 символа “Free Spins”, се присъждат безплатни завъртания. Играчът бива отведен до нов екран, където всички печалби се умножават по 3. Последователните печалби по време на режима на безплатни завъртания получават множителите 3х, 6х, 9х и 15х.

Мобилна версия на Sin City Nights

Предпочитащите играта в движение, могат да се забавляват със слота Sin City Nights и от телефона си. Онлайн ротативката е оптимизирана и за мобилни устройства и може да работи от различни апарати с операционни системи Android и iOS. Необходимо е само да се отвори през мобилния браузър. В мобилната версия са налични всички функционалности и могат да се правят същите настройки.