Слот машина Mr Vegas

4.7
Играй за реални пари

Слот игра Mr Vegas

Ако искате да се докоснете до вълнуващия лайфстайл в световната столица на развлеченията – Лас Вегас, то слотът Mr Vegas е точният избор за вас. Тази слот игра е дело на известния разработчик на казино софтуер Betsoft. Съставена е от 30 линии и 5 барабана и може да ви донесе максимална печалба от над 700х общия залог. Играта включва и няколко бонус функции, така че определено ще ви е интересно.

Как се играе тази ротативка

Като останалите онлайн слотове на Betsoft, Mr Vegas се играе много лесно. След отваряне на играта, в горния ляв ъгъл на екрана ще видите игралния си баланс. Под него има бутон с три стрелки, който трябва да натиснете, за да настроите залога си. От менюто, което ще се покаже изберете третата опция „Change Bet”. Тогава ще излязат три колонки с надписи Bet, Bet Level и Number of Lines.

От първата колона се избира общият залог. От втората може да изберете какъв да бъде залогът на една линия, и от третата – броя на линиите. В тази игра линиите не са фиксирани, така че може да играете дори само на 1 ако решите. Когато приключите с тези настройки, натиснете зелената стрелка вляво за връщане към началния екран. Остана да завъртите барабаните с големия кръгъл бутон „Spin”, позициониран върху последния барабан. Автоматичната игра също се включва от менюто „Change Bet”. Избира се бутонът „Autoplay“, който е разположен над тези за настройката на залога и линиите.

Символи в играта Mr Vegas

Символите в ротативката Mr Vegas са тематични и свързани с хазартните игри в Лас Вегас. Най-нисък е символът, на който са изобразени две карти в ръка. После следват символите чипове, шампанско с чаши, рулетка, надпис Las Vegas, двама мъже и три жени. Има и няколко по-специални символа – зарчета, Mr Vegas и слот машина. Ето какви са изплащанията според таблицата при игра на залог от 0.30:

  • Карти – пет символа плащат 0.50
  • Чипове – пет броя плащат 0.75
  • Шампанско – пет символа плащат 1.00
  • Рулетка – 5 броя плащат 1.25
  • Надпис Las Vegas – 5 символа плащат 1.50
  • Двама мъже – единият плаща 2.00 за 5 символа в линия, а другият – 2.50
  • Три жени – две от дамите плащат 3.00 за 5 броя, а третата – 5.00
  • Зарове, Mr Vegas, Слот машина – активират бонуси

Печеливши комбинации и бонуси

В тази разработка на Betsoft има множество бонуси. Когато се паднат символите зарове и Mr Vegas на линии 1, 2 и 3 се присъждат безплатни завъртания. Стойността от зарчетата определя колко игри ще бъдат присъдени. Попадение от 3 или повече символа слот машина също активира бонус с free spins. Ако пък се паднат 5 символа с колело на късмета, се задейства така наречената Money Wheel Feature, която може да ви донесе множество награди, включително прогресивен джакпот. Ако главният герой г-н Вегас се появи на барабани 1, 3 и 5, се задейства бонус с игра на рулетка.

Мобилна версия на Mr Vegas

Играта Mr Vegas има и мобилна версия, така че е съвместима с различни преносими устройства. Можете да се забавлявате с нея от всеки телефон, таблет или друг апарат с операционна система iOS или Android. Залагането става направо през мобилния браузър. Безплатната демо версия също е достъпна от мобилни устройства.