Слот машина Playboy

4.7
Играй за реални пари

Играйте Playboy безплатно

Слот играта Playboy на Microgaming е базирана на популярното еротично списание. Тук ще срещнете символи красиви момичета, бързи коли и др. Очакват ви също безплатни завъртания и още бонуси и изненади. Ако искате да разберете колко може да спечелите от тази игра, прочетете докрай нашето детайлно ревю.

Слот игра Playboy

Игра Playboy
Софтуерен разработчик Microgaming
Линии 243 начина за печалба
Барабани 5
Процент на възвръщаемост (RTP) 96.57%
Тема на слота Лайфстайл
Минимален залог 0.30
Максимален залог 24
Максимална печалба -

Как се играе онлайн ротативката

Ако искате да играете Playboy slot, независимо дали в демо режим или с реални пари, първо трябва да настроите залога си. Нека видим как става това:

Играта има 243 начина за печалба вместо печеливши линии, така че в това отношение няма какво да настройвате. Остава да кликнете на бутона с монетите, разположен в долния десен ъгъл и да си изберете залог. Ако желаната от вас опция я няма отдолу, можете да придвижите топчето под надписа Bet Size и да разгледате какви други са налични.

След като приключите с избора на залог, трябва отново да натиснете бутона с монетите, за да се върнете към началния екран. После може да започнете да въртите барабаните с кръглия бутон вдясно. Бутонът със стрелките над него е за автоматичен режим. Кликнете ли на него, можете да изберете брой автоматични завъртания, които да направите. Под старта има още един бутон светкавица, с който се включва турбо завъртане на барабаните.

Как се играе Playboy slot

Символи в Playboy slot

Най-ниските символи в играта Playboy са 10 и буквите J, Q, K и A. Символите красиви жени са по-добре платени, освен това участват и в бонус нивата с безплатни завъртания, за които ще говорим малко по-надолу в статията ни. Сега нека видим колко плаща всеки символ при игра на минималния залог (0,30 лв.) и какви са функциите на символите Wild и Scatter.

 • 10 – пет броя от този символ плащат 1.00 лв.
 • J – пет символа J носят печалба от 1.25 лв.
 • Q – дамата е със същата стойност като валето и ще ви плати 1.25 за 5 броя
 • K – този символ плаща 1.50 лв. за 5 броя
 • A – също изплаща печалба от 1.50 лв. за 5 символа
 • Мъж и жена на мотор – печалбата за 5 такива символа е 2.00 лв.
 • Автомобил – пет броя от този символ плащат 2.50 лв.
 • Мъж и жена на плажа – пет такива символа плащат 3.00 лв.
 • Kimi – плаща 3.50 лв. за 5 символа
 • Sofia – плаща 4.00 лв. за 5 символа
 • Ashley – плаща 4.50 лв. за 5 символа
 • Jillian – плаща 5– замества всички символи без Scatter и удвоява печалбата когато замества.00 лв. за 5 символа
 • Wild
 • Scatter – стартира бонус рунд

Бонуси и печеливши комбинации

Ако играете Playboy slot и ви се паднат 3, 4 или 5 символа Scatter, ще влезете в така наречения Playboy Club. Множество влизания в него ще отключат още бонус функции – 10 free spins с множител 5х, 15 free spins с нарастващ Wild, 20 free spins с множител до 5х, 25 free spins със специална Wild Night функция. Всички печалби в този слот се изплащат от ляво надясно, с изключение на тези от символи Scatter.

Бонуси и печеливши комбинации Playboy slot

Колко може да спечелите от Playboy

Слотът Playboy може да ви донесе добри печалби, тъй като има висок процент на възвръщаемост (RTP) и цели 243 начина за печалба. Към бонус функциите са включени и множители, които могат да ви помогнат да увеличите игралния си баланс значително.

Мобилна версия на играта

Тези от вас, които предпочитат мобилната игра, могат да се насладят на слот играта Playboy от Microgaming от телефона или таблета си. За тази цел не е необходимо да се свалят софтуери и приложения. Ротативката може да се стартира направо от мобилния браузър на устройство с Android или iOS. Нужна е само достатъчно стабилна интернет връзка.