Слот машина Lucky Fortune Bonus

4.7
Играй за реални пари

Слот игра Lucky Fortune Bonus

Игра Lucky Fortune Bonus
Софтуерен разработчик Inspired Gaming
Линии 50
Барабани 6
Процент на възвръщаемост (RTP) 95.00%
Тема на слота Азиатски
Минимален залог 0.20
Максимален залог 20.00
Максимална печалба 12500x

Правила на ротативката

Lucky Fortune Bonus е интригуваща слот игра на Азиатска тематика от софтуерния разработчик Inspired Gaming. Тя има и демо версия, която ви позволява да се впуснете в завладяващо приключение напълно безплатно и да изучите всички символи и бонус функции. Барабаните са разположени върху красив червен фон, както е в много Азиатски ротативки. Независимо дали ще играете в демо режим или с реални пари, няма нужда да настройвате линиите, тъй като те са фиксирани на 50.

Вляво до първия барабан ще видите голям бутон с монети. От стрелките над и под него може да изберете какъв да бъде общият ви залог. От бутона с трите чертички малко по-надолу пък може да включите някои допълнителни функции като Turbo, Left Hand Play и др. Бутонът за стартиране на играта е разположен отдясно до 6-тия барабан. Под него има и друг за автоматичен режим, който ще ви отведе в друго меню. Там трябва да изберете броя на автоматичните завъртания и да зададете лимит на загуба.

Символи в играта Lucky Fortune Bonus

В слота Lucky Fortune Bonus със сигурност ви очакват много интересни символи, типични за Азиатската култура. Нека видим какви печалби ще ви донесат комбинациите от всеки символ:

  • A, K, Q, J – това са най-ниските символи. Те плащат 5.00х залога за 6 броя в линия
  • Костенурка и риба Кои – печалбата за 6 такива символа в линия е 10.00х залога
  • Златно дърво бонсай и единичен златен блок – плащат 8.00х залога за 6 броя в линия
  • Маска на дракон – този символ носи печалба от 15.00х при попадение от 6 броя
  • Златни кюлчета в купа – плаща 20.00х залога при комбинации от 6 символа в линия
  • Гравирана табела в златно и червено (Wild) – най-високият символ, който плаща цели 250.00х при комбинации от 6 броя. Замества всички символи освен Bonus Scatter.

Бонуси и печеливши комбинации

Всички печалби в играта Lucky Fortune Bonus се изплащат от ляво надясно, с изключение на печалбите от Bonus Scatter. При попадение от три или повече символа Bonus Scatter се задейства и бонус с безплатни завъртания. Тогава всеки скатер се трансформира в опция за избиране, зад която стои множител. Стойността на множителя става максимална за безплатните завъртания. Възможните множители са 20х, 25х, 30х, 50х и 100х. Завъртанията продължават докато не се достигне печалба по-голяма или равна на избраната стойност.

Мобилна версия на Lucky Fortune Bonus

Lucky Fortune Bonus slot от Inspired Gaming е достъпен и от мобилни устройства. Можете да го играете от смартфони, таблети или други апарати с добре познатите операционни системи Windows, Android, iOS. Още по-хубавото е, че не трябва да сваляте софтуер или приложение, за да се забавлявате с тази Азиатска ротативка в движение. Тя е достъпна от всякакви мобилни браузъри и се адаптира лесно към размерите на екраните.