Слот машина Chimney Sweep

4.7
Играй за реални пари

Играйте Chimney Sweep безплатно

Харесвате класическите ротативки? Днес можете да играете много такива онлайн, както безплатно, така и с реални пари. Едно добро предложение е играта Chimney Sweep от софтуерния доставчик Endorphina. Прочетете докрай нашето ревю, за да научите какви символи и бонус нива предлага.

Слот игра Chimney Sweep

Игра Chimney Sweep
Софтуерен разработчик Endorphina
Линии 10
Барабани 5
Процент на възвръщаемост (RTP) 96.07%
Тема на слота Класически
Минимален залог 0.01
Максимален залог 90
Максимална печалба 900x

Правила на играта

Нужни са някои настройки преди да започнете да играете ротативката Коминочистач. Когато отворите началния екран, ще видите, че отдолу вляво има бутон „Lines”. С него можете да променяте броя на печелившите линии, тъй като той не е фиксиран. Можете да ги намалите на 9, 8,7 и така нататък до 1. Отдясно на бутона за линиите е този за смяна на деноминацията – Coin Value. Оттам избирате каква да бъде стойността на един кредит.

От третия бутон “Bet” вече можете да изберете размера на общия ви залог. След това може да започнете играта като натиснете бутона „Spin” в долния десен ъгъл. Ако кликнете на бутона „Auto” отляво на него ще стартирате автоматични завъртания. Не трябва да задавате точен брой, а за да ги спрете, трябва пак да натиснете същия бутон. Има възможност за включване и на опция „Turbo” за турбо (бързи) завъртания.

Символи в класическата ротативка Коминочистач

Символите в играта Chimney Sweep са красиви и интересни. Повечето са и добре платени. Ще опишем какви са изплащанията за всички символи ако играете на 10 линии и деноминация 0.01. Да започнем от най-нископлатените – буквите и цифрите.

 •  9 – пет такива символа в линия плащат 1.00
 • 10 – пет броя от този символ в линия също плащат 1.00
 • J – пет символа в линия изплащат печалба от 1.00
 • Q – печалбата за 5 символа Q в линия също е 1.00
 •  K – пет символа плащат 1.25
 •  A – символът А е със същата стойност като К
 • Златен петел – изплаща печалба от 2.50 за 5 броя в линия
 • Дъга – пет символа в линия плащат 2.50
 • Надпис Good Luck – печалбата за 5 такива символа в линия е 4.00
 • Синя птица – пет сини птици в линия плащат 7.50
 • Прасе с четирилистна детелина – пет символа плащат 7.50
 • Момиче с шапка (Wild) – пет броя плащат 90.00
 • Камина (Scatter) – стартира свободни игри с множител

Печеливши комбинации и бонуси

Wild символът в играта Chimney Sweep може да замества всички други символи с изключение на символа Scatter. Освен това, когато замества някой символ в комбинация, той удвоява печалбата.

Ако се паднат 3 или повече Scatter символи, стартират 15 безплатни завъртания, по време на които всички печалби се умножават х3. Те могат да бъдат спечелени повторно и се изиграват на същите залог и линии, на които са започнали.

Колко може да спечелите от Chimney Sweep

Печалбите, които може да ви донесе слотът Коминочистач са доста добри. Основният показател, по който можете да се водите е високият процент на възвръщаемост. Наличието на бонус рунд с free spins с множител х3 също предполага атрактивни награди. Максималната печалба тук е 900х общия залог. Можете да я постигнете при попадение от 5 символа Wild в печеливша линия.

Мобилна версия

Желаещите да си пробват късмета на Chimney Sweep могат да го направят и от телефона си. Онлайн ротативката е съвместима с най-различни мобилни устройства (смартфони, таблети и др.), които работят с операционните системи iOS и Android. Единственото, което трябва да направите е да влезете в интернет през мобилния си браузър и да отворите играта. Не е необходимо да изтегляте софтуер или казино приложения, за да я стартирате.