Слот машина Excalibur

4.7
Играй за реални пари

Играйте Excalibur безплатно

Ако слотовете на тема митология са ви интересни, то играта Excalibur от софтуерния разработчик NetEnt е идеалното предложение за вас. Самият крал Артур е сред символите в нея. Може да срещнете още рицар, магьосник, златен бокал и др. В нашето подробно ревю може да проверите и какви са бонус нивата.

Слот игра Excalibur

Игра Excalibur
Софтуерен разработчик NetEnt
Линии 20
Барабани 5
Процент на възвръщаемост (RTP) 95.08%
Тема на слота Митология
Минимален залог 0.20
Максимален залог 80
Максимална печалба 500x

Правила на ротативката

Слотът Екскалибур се играе много лесно точно както останалите онлайн ротативки от този доставчик на софтуер. Началният екран изглежда по подобен начин. В долната лява част ще видите надпис „Level” и два зелени бутона от двете страни, с които трябва да изберете залог на линия. Линиите са фиксирани на 20, така че няма нужда да променяте нищо относно тях.

От опцията „Coin Value” в долната дясна част се избира стойност за един кредит, отново чрез два зелени бутона отстрани. Когато вече сте готови с тези настройки на общия залог, може да стартирате играта като натиснете кръглия зелен бутон в средата. Ако ви омръзне да го натискате след всяко завъртане, може да преминете на автоматичен режим. Това става като кликнете на „Auto Play” и изберете брой завъртания, които да се направят автоматично. Налична е и опция „Max Bet” за директно преминаване на максимален залог.

Символи в Excalibur slot

Всички символи в Excalibur slot са вдъхновени от Средновековието и легендата за крал Артур и Мечът в камъка. Картите от 10 до А са най-нископлатени, след това са рицарят, вещиците, влюбената двойка, магьосникът Мерлин и самият крал Артур. Има и още няколко символи със специални функции. Ето колко плаща всеки символ при игра на минимален залог:

 • 10 – пет символа в линия плащат 100 кредита
 • J – пет символа в линия плащат 125 кредита
 • Q – пет такива символа също плащат 125 кредита
 • K – има същата стойност като символите J и Q
 • A – плаща 150 кредита за 5 символа в линия
 • Рицар – пет броя плащат 200 кредита
 • Две вещици – и двата символа плащат по 250 кредита за 5
 • Влюбена двойка – плаща 500 кредита за 5 символа
 • Магьосникът Мерлин – има същата стойност като влюбената двойка
 • Крал Артур – плаща 750х за 5 броя
 • Златен бокал (Scatter) – стартира безплатни игри
 • Меч Екскалибур (Wild) – замества и удвоява печалбите
 • Golden Wild – плаща х4 и замества всички символи освен Scatter

Печеливши комбинации и бонуси

В играта Excalibur има два вида уайлд символа - Wild и Golden Wild. Обикновеният Wild замества всички символи с изключение на Scatter и Golden Wild и удвоява печалбите. Символът Golden Wild умножава печалбите х4 когато замества. При попадение от 3 или повече символа Scatter стартират 10+ безплатни завъртания с множител х3.

Колко може да спечелите от играта Екскалибур

Посветеният на легендата за крал Артур Excalibur slot може да ви зарадва със страхотни печалби. Наличието на три специални символа значително увеличава шансовете ви. Максималната печалба в този слот е 500х общия залог. Тя се постига ако имате достатъчно късмет да ви се паднат 5 символа крал Артур.

Мобилна версия

Ротативката на NetEnt – Екскалибур се съвместява и с мобилни устройства. Можете да я играете от смартфони, таблети и други видове преносими апарати като ви е необходима само добра интернет връзка. Не се налага да изтегляте допълнителни приложения, които само да натоварват паметта на устройството ви. Трябва само да отворите играта през мобилния браузър и може да започнете. Ако сте решили да играете с реални средства, трябва да заредите мобилната версия на избраното казино.