Слот машина Medusa

4.7
Играй за реални пари

Играйте Medusa безплатно

Митичната фигура на Медузата е вълнувала хората векове наред. В гръцката митология тя е представена като крилато женско същество с коса от змии. Софтуерният разработчик KA Gaming успешно я репрезентира в слот играта си Medusa. Ще разгледаме тази ротативка в детайли, за да ви покажем как се играе и какви бонуси включва.

Слот игра Medusa

Игра Medusa
Софтуерен разработчик KA Gaming
Линии 243 начина за печалба
Барабани 5
Процент на възвръщаемост (RTP) 95.42%
Тема на слота Митология
Минимален залог 0.25
Максимален залог 125
Максимална печалба -

Правила на играта

Онлайн ротативката Medusa се играе супер лесно, тъй като няма и линии за настройване. Тя има 243 начина за печалба, които не могат да се променят. Единствено трябва да изберете залог като отворите играта и кликнете на бутона „New Bet” отдолу под барабаните. Тогава ще се покаже таблица с възможните залози, от която трябва да изберете. Вариантите са 0.25, 0.50, 0.75, 1.25, 2.50 и така до максималния залог 125.00. След като вече сте си избрали някоя от стойностите, натиснете повторно бутона, за да се върнете към началния екран.

За да започнете играта и да завъртите барабаните, трябва да кликнете на оранжевия бутон в средата. Има опция и за автоматична игра, само че не е наличен отделен бутон. Ако искате да превключите на нея, трябва да задържите оранжевия кръгъл бутон (старта). Отдясно на него има и друг – Max Bet. Ако го натиснете ще преминете направо на максималния залог.

Символи в Medusa slot

Като в повечето онлайн ротативки, в Medusa slot също има символи букви, които са по-нископлатени. Останалите символи плащат по-добре, а самата медуза – съществото с коса от змии е в ролята на Wild символ. Нека видим какви коефициенти на изплащане ви очакват ако играете на минималния възможен залог от 0.25 лв.

 • 10 – плаща 0.20 за 5 символа в линия
 • J – плаща 0.30 за 5 броя в линия
 • Q – плаща 0.40 за 5 символа в линия
 • K – плаща 0.60 за 5 броя в линия
 • A – плаща 0.80 за 5 символа в линия
 • Гущер – печалбата за 5 такива символа в линия е 1.00
 • Паяк – пет символа паяк в линия плащат 1.50
 • Скорпион – пет броя в линия плащат 1.80
 • Двойна змия – печалбата при 5 символа в линия е 2.50
 • Войн – пет символа в линия плащат 3.00
 • Същество с коса от змии (Wild) – замества всички символи без изключения

Печеливши комбинации и бонуси

Всички символи в слот играта Medusa плащат от ляво надясно на активни линии. Има един по-специален символ – съществото с коса от змии, което е в ролята на Wild. Този символ замества всички останали символи и се появява само на средния барабан по време на завъртанията. Когато се появи на средна позиция може да превърне и съседните символи в Wild. В този слот може да няма бонус рунд с безплатни завъртания, но пък уайлд символът може да ви зарадва със сравнително добри печалби.

Колко може да спечелите от Medusa

Ако играете ротативката Medusa с реални пари, очаквайте добра възвръщаемост. Можете да си направите изводите по това, че нейният RTP е малко над средния. Освен това тук няма някакъв малък брой линии като например 10 или 20, а цели 243 начина за печалба. Слотът позволява и да се играе на доста висок максимален залог, което е предпоставка за големи печалби.

Мобилна версия

Medusa slot работи отлично и от мобилни устройства. Така че ако решите да играете в движение от телефона си, едва ли ще имате някакви проблеми. Възможно е да използвате и таблет или някакво друго преносимо устройство с операционна система Android или iOS. Не е нужно да се изтегля нищо, така че ще спестите и от паметта на устройството си. Стартирайте играта направо през мобилния си браузър и нека забавлението започне.