Слот машина Robots

4.7
Играй за реални пари

Слот игра Robots

Игра Robots
Софтуерен разработчик KA Gaming
Линии 30
Барабани 5
Процент на възвръщаемост (RTP) 96%
Тема на слота Телевизия
Минимален залог 0.30
Максимален залог 150
Максимална печалба 571x

Как се играе Robots slot

Ако ви е омръзнало от традиционните ротативки с плодове и други стандартни символи, то слотът Robots е идеалният избор за вас. Той е разработен от софтуерния доставчик KA Gaming и има 5 барабана, които се въртят на фона на индустриален пейзаж. Появяват се роботи, съоръжения и други тематични изображения. Линиите са 30 и не могат да се намаляват.

За да стартирате играта, трябва само да изберете общия си залог. Това става от бутона „New Bet”, който се намира под барабаните. Като кликнете на него се показва ново меню, където пише „Lines 30” и “Total Bet”. Залогът се настройва с помощта на бутоните „-“ и „+“. След като изберете залог, менюто ще се затвори веднага и ще се върнете на началния екран. Тогава можете да започнете да въртите барабаните с оранжевия бутон със стрелката, разположен точно под средния барабан. Ако го задържите, ще се покажат възможните автоматични завъртания, които може да зададете – 25, 50, 100, 200 или неограничени.

Символи и изплащания

В Robots slot има нископлащащи символи букви (А, К, Q, J) и цифра 10. Роботите и съоръженията са по-добре платени. Наличен е и Scatter символ. Ето какви коефициенти на изплащане да очаквате при всеки символ:

  • Q, J, 10 – изплащат печалби при 3, 4 и 5 броя. Пет такива символа носят 30 кредита
  • A, K – също плащат при 3, 4 и 5 символа в линия. Печалбата за 5 броя е 50 кредита
  • Хромирано устройство – пет броя от този символ в линия плащат 75 кредита
  • Устройство с колело – изплащането за 5 символа в линия е 100 кредита
  • Малък робот – малкият робот плаща 200 кредита за 5 броя в печеливша линия
  • Устройство наподобяващо бормашина – този символ плаща 300 кредита за 5 броя
  • Голям робот – пет символа голям робот в линия плащат 500 кредита
  • Wild – пет броя от този символ плащат 1000 кредита. Замества всички символи без Scatter
  • Scatter – активира бонус рунд с безплатни завъртания

Бонуси и печеливши комбинации

Всички символи в Robots slot плащат от ляво надясно, с изключение на символа Scatter. Печалбите се умножават по залога на една линия, а скатерните – по общия залог. Когато се появят три или повече символи Scatter на която и да е позиция, стартират 10 свободни игри със специален разпъващ се символ. Специалният символ се избира на случаен принцип преди да започнат безплатните завъртания. По време на завъртанията той се разпъва на целите барабани и формира допълнителни печалби.

Мобилна версия на играта Robots

Казино играта Robots от KA Gaming е оптимизирана и за мобилни устройства. Можете да пробвате нейната безплатна демо версия от телефона си или направо да започнете залагането с реални пари. Ротативката е съвместима със смартфони, таблети и други преносими устройства, които са с операционните системи Android, iOS, Windows. Пуска се директно от мобилния браузър и не е необходимо изтегляне на софтуер или приложение.