Слот машина Robocop

4.7
Играй за реални пари

Играйте Robocop безплатно

Както самото име подсказва, слот играта Robocop от уважавания софтуерен доставчик Playtech е базирана на научнофантастичния филм Робокоп. И в нея ще срещнете героите Дик Джоунс, Ан Луис и самия Робокоп. От нашето обстойно ревю ще научите дали има още някакви по-специални символи и бонус функции. Така че ви съветваме да го прочетете докрай.

Слот игра Robocop

Игра Robocop
Софтуерен разработчик Playtech
Линии 25
Барабани 5
Процент на възвръщаемост (RTP) 96.24%
Тема на слота Телевизия
Минимален залог 0.25
Максимален залог 25.00
Максимална печалба 2500

Как се играе тази онлайн ротативка

Можете да играете ротативката на тема телевизия Robocop с реални средства или безплатно в демо режим. И в двата случая трябва да настроите общия си залог. Броят на линиите е фиксиран, така че трябва да се избере само залог на линия, за да се формира общият. За тази цел е необходимо да отидете на опцията „Bet/Line” под барабаните и да изберете една от следните възможности: 0.01, 0.02, 0.05, 0.10, 0.15, 0.20, 0.50 или 1.00.

В средната част на екрана под третия барабан ще се покаже избраният общ залог. За започване на играта трябва да се натисне големия бутон „Spin”, който ще видите в долния десен ъгъл. Отляво на него има още две опции – Auto Play и Turbo Mode. Ако изберете първата за автоматичен режим, може да направите 10, 25, 50 или 99 завъртания или пък неопределен брой, които спират при стартиране на бонус функция. С бутона „Turbo Mode” се включва по-бързо завъртане на барабаните.

Символи в Robocop slot

Освен героите от филма Робокоп, в разработения от Playtech Robocop slot има още няколко символа. Най-нископлатени са символите, които отговарят на картите J, Q, K и A. След тях са полицейската кола, пистолетът, Ан Луис, Дик Джоунс и Робокоп. Има и Wild символ, който замества останалите и полицейска значка, която активира бонус рунд. Нека видим колко плащат символите ако играете на 0.25 (минималния залог):

  • J, Q – пет такива символа плащат 80 кредита
  • K, A – пет броя от тези символи плащат 90 кредита
  • Полицейска кола – пет символа носят печалба от 100 кредита
  • Пистолет – пет пистолета плащат 250 кредита
  • Дик Джоунс – пет броя от този символ плащат 500 кредита
  • Ан Луис – пет символа плащат 750 кредита
  • Робокоп – пет символа Робокоп носят печалба от 1000 кредита
  • Wild – плаща 2500 кредита за 5 броя и замества всички символи освен полицейската значка
  • Полицейска значка – активира бонус функция

Бонуси и печеливши комбинации

В играта Robocop всички печалби се изплащат от ляво надясно. Тя има и няколко бонус функции. Когато се паднат три символа полицейска значка на барабани 1, 3 и 5, играчът трябва да избере една от функциите – 10 безплатни игри със случайни Wild символи, 5 безплатни игри с огромен Wild символ на барабани 2-4,15 безплатни игри с 2 множителя на всяка печалба или така нареченият OCP Mega Bonus, при който се избират героите докато не се отворят три еднакви. Ако се чудите кой да изберете, може да натиснете „Random”, тоест случаен.

Колко може да спечелите от Robocop

Посветеният на едноименния филм слот Robocop може да ви подари страхотни печалби. Теоретичният му RTP е над 96%, което означава, че може да очаквате добра възвръщаемост в дългосрочен план. Ако получите попадение от 5 Wild символа, ще спечелите максималната печалба 2500 кредита. Бонус функциите също увеличават шансовете ви значително.

Мобилна версия

Robocop slot е достъпен и от мобилни устройства. Ако предпочитате да играете от телефона си, можете да го стартирате направо през мобилния си браузър. Предимството е, че няма нужда да изтегляте приложение или специален софтуер. Играта работи отлично от телефони, таблети или други устройства с iOS и Android.