Слот машина Esmeralda

4.6
Играй за реални пари

Играйте ротативката Esmeralda безплатно

Esmeralda е онлайн слот на тема телевизия от известния и уважаван софтуерен разработчик Playtech. Той е посветен на популярния сериал Есмералда. Освен главната героиня, в него ще срещнете още красиви символи – червена роза, колие, китара, обеци, дайре и др. Към тази игра е включен и прогресивен джакпот. В следващите редове ще ви разкажем подробности за него и останалите бонуси.

Слот игра Esmeralda

Игра Esmeralda
Софтуерен разработчик Playtech
Линии 25
Барабани 5
Процент на възвръщаемост (RTP) 91.73% + 1.7% (ако се квалифицирате за прогресивния джакпот)
Тема на слота Телевизия
Минимален залог 0.01
Максимален залог 25.00
Максимална печалба 25 000х

Как се играе този слот

Още щом отворите Esmeralda slot, ще чуете много приятна и весела мелодия, но ако желаете да играете без звук, може да го спрете от бутона в най-горната част на екрана. Линиите в този слот не са фиксирани, така че трябва да настроите първо тях. Ще видите опцията „Lines” вляво под барабаните. Ако не искате да играете на всичките 25, може да ги намалите с помощта на бутона „-“. Следващата опция „Line Bet” е за залог на линия. Можете да избирате между 0.01, 0.02, 0.04, 0.08, 0.20, 0.40 и 1.00.

След като сте избрали брой линии и залог на една линия, отдясно ще се покаже вашият „Total Bet”, тоест общ залог. Ако имате някаква печалба, стойността й ще се изпише над общия залог. За да стартирате самата игра, натиснете червения бутон „Spin”, който ще откриете в долния десен ъгъл. В случай, че предпочитате автоматичната игра, изберете зеления бутон „Auto Play”, който е отляво на него. Оттам може да зададете 20, 25, 50 или 99 завъртания. Ако изберете „Until Feature” автоматичните завъртания ще вървят докато не стартира бонус функция.

Символи в играта Esmeralda

Символите в слота Esmeralda са много красиви и тематични. Най-ниски са тези, които представляват картите J, Q, K и A. Следващи по стойност са колието и обеците със зелени скъпоценни камъни. Малко по-добре платени от тях са музикалните инструменти китара и дайре, а след тях са двамата мъже. Специалните символи са Wild и Scatter. Ето какви са изплащанията при всички символи:

  • J, Q – пет такива символа в линия плащат 100 кредита
  • K, A – печалбата за 5 броя от тези символи също е 100 кредита
  • Колие и обеци – пет такива символи в линия плащат 700 кредита
  • Китара и дайре – символите китара и дайре ще ви донесат печалба от 875 кредита при 5 броя
  • Два символа мъж – и двамата мъже плащат 1000 кредита за 5 символа
  • Есмералда (Wild) – по време на основната игра замества всички символи освен Scatter, а по време на безплатните завъртания – абсолютно всички
  • Scatter – стартира рунд с безплатни завъртания

Бонуси и печеливши комбинации

В Esmeralda slot прогресивен джакпот. Той се печели когато се паднат 5 Wild символа на активна линия. Но има някои изисквания за квалифициране за джакпота – да се играе на максималния брой линии и на един от квалифициращите се общи залози (могат да се проверят като се кликне на бутона „Jackpot Info”. Scatter символите активират безплатни завъртания. Може да проверите броя им в таблицата.

Колко може да спечелите от Esmeralda slot

Esmeralda е слот с потенциал за доста големи печалби, тъй като има и прогресивен джакпот. Уайлд символът също може да формира голям брой печеливши комбинации. Печалбата, с която стартира джакпотът е 25,000х.

Мобилна версия

Желаещите да играят Esmeralda в движение, могат да използват всякакви преносими устройства. Играта е съвместима с телефони, таблети и други апарати с Android и iOS. Пуска се направо от мобилния браузър и се адаптира към всеки екран.