Слот машина Torrente

4.7
Играй за реални пари

Слот игра Torrente

Torrente е онлайн слот, базиран на едноименния популярен испански филм. Играта е разработена от доставчика на софтуер Playtech и е съставена от 5 барабана и 25 печеливши линии. Тя разполага и със специален символ Bonus, който задейства бонус рунд с две нива. Тези нива включват завъртане на колело на късмета и избиране на предмети. Освен това, играчите могат да спечелят и 15 безплатни завъртания с множител х3.

Как се играе тази ротативка

Слотът Torrente се играе много лесно, само трябва да се направят някои дребни настройки. Тук максималният брой линии е 25, но има опция да се играе и на по-малко. В долната лява част на екрана има поле „Lines” и два бутона със стрелки отдолу, с които се регулира броят на линиите. Следващото поле отдясно е за „Bet Per Line” или залог на линия. Той също се регулира с бутони със стрелкички. След като сте избрали тези две неща, стойността на общия ви залог ще се изпише малко по-надясно.

За да стартирате играта Torrente, трябва да натиснете големия жълт бутон с две стрелки на него, намиращ се в долния десен ъгъл. От лявата му страна има и червен бутон „Autoplay”, чрез който се включва автоматична игра. Може да изберете да направите 10, 25, 50, 99 или неопределен брой автоматични завъртания. Генерираната печалба след всяко завъртане на барабаните (ако има такава) се изписва по средата на екрана под третия рил.

Символи в играта Torrente

Най-ниските символи в слота Torrente са картите 9, 10, J, Q, K и A. Те обаче изглеждат малко по-необичайно от тези, които сте срещали в повечето онлайн ротативки, тъй като на тях са закачени и други изображения – обувка, чаша уиски, пръстен, бельо и др. Следващи по стойност са четиримата герои от филма Торенте. Има и още три по-специални символа – Wild, Bonus и Hotel Paradise. Нека видим колко плаща всеки символ от тази игра:

  • 9, 10 – плащат 100 кредита за 5 символа в печеливша линия
  • J, Q – плащат 150 кредита за 5 броя в линия
  • K, A – плащат 200 кредита за 5 символа в линия
  • Писател и продуцент – пет символа плащат 500 кредита
  • Жена – пет такива символи плащат 1000 кредита
  • Сантяго Сегура – пет символа плащат 5000 кредита
  • Wild – замества всички символи освен Bonus
  • Bonus – активира бонус с две нива
  • Hotel Paradise – задейства безплатни завъртания с множител

Печеливши комбинации и бонуси

Символите в играта Torrente плащат от ляво надясно на съседни барабани, единствено символът Bonus плаща на всяка позиция. Когато символът Wild се появи на барабани 2, 3 и 4 се задейства бонусът Hotel Paradise Free Games. Присъждат се 15 безплатни завъртания с множител х3 като могат да се задействат и допълнителни завъртания.

С появата на три или повече символи Bonus стартира така нареченият Operacion Eurovegas Bonus, който включва две нива. В първото ниво се завърта колело и могат да се спечелят различни награди. Във второто ниво трябва да се изберат 4 от 6 предмета, за да се отворят награди.

Мобилна версия на слота Torrente

Като повечето ротативки на Playtech, играта Torrente също е оптимизирана и за мобилни устройства. Можете да я играете направо от мобилния браузър от вашето устройство с Android или iOS. Не е нужно да изтегляте софтуер.