Слот машина Inspector Gadget

4.7
Играй за реални пари

Играйте Inspector Gadget безплатно

Слот играта Inspector Gadget от софтуерния разработчик Blueprint Gaming е базирана на известния анимационен сериал Инспектор Гаджет, който разказва за непохватен детектив. Тя включва интересни тематични символи и ще ви осигури много забавление. Ако искате да научите какви бонуси и допълнителни награди предлага, прочетете цялото ни ревю.

Слот игра Inspector Gadget

Игра Inspector Gadget
Софтуерен разработчик Blueprint Gaming
Линии 50
Барабани 5
Процент на възвръщаемост (RTP) 96.49%
Тема на слота Телевизия
Минимален залог 0.20
Максимален залог 100
Максимална печалба 10 000x

Правила на играта

Правилата на Inspector Gadget slot няма да затруднят и най-начинаещите играчи. Няма нужда от настройка на линии, така че когато стартирате играта, можете направо да си изберете залог. В лявата част на екрана ще видите бутон „Bet”. Като го натиснете ще се покаже таблица със залози и трябва да кликнете на избрания. Можете да използвате и стрелките отгоре и отдолу на бутона.

След като вече имате избран общ залог, може да завъртите барабаните, тоест да започнете същинската игра. Това става от кръглия зелен бутон със стрелка, разположен отдясно, до последния барабан. Малко по-нагоре има друг бутон с две стрелки, който е за автоматична игра. Играчите могат да изберат дали да направят 10, 25, 50, 75 или 100 автоматични завъртания. Ако желаете да прочетете пълните правила с подробности или да разгледате таблицата с коефициентите на изплащане за всеки символ, отидете на бутона с три чертички в долния ляв ъгъл.

Символи в Inspector Gadget slot

Символите в играта Inspector Gadget включват логото Инспектор Гаджет, бомба, , белезници, сейф, кола и др. Най-висок е инспекторът, който може да ви награди с до 25х залога ви. Бомбата е в ролята на Wild символ. Ще разгледаме коефициентите на изплащане за всеки един символ, който открихме в таблицата с изплащанията. Започваме от най-нископлатения:

  • J, Q – пет такива символи изплащат печалба от 50 кредита
  • K, A – плащат 100 кредита за 5 броя в линия
  • Белезници и сейф – тези символи ще ви донесат печалба от 200 кредита при попадение от 5 броя
  • Тайни файлове и полицейска кола – пет такива символи в линия плащат 300 кредита
  • Лого Inspector Gadget – пет броя от този символ плащат 500 кредита
  • Бомба (Wild) – бомбата плаща 500 кредита за 5 броя и може да замества всички символи с изключение на Mad Bonus (скатера)
  • Mad Bonus (Scatter) – стартира бонус игра

Печеливши комбинации и бонуси

В Inspector Gadget slot има цели 5 бонуса. Когато се паднат 3 или повече символи Mad Bonus играчът може да спечели някой от следните бонуси: Safe Heist, Dr Claw’s Mad Agent Bonus, Every Penny Counts Free Spins, Mad Dash Free Spins или Mad Money.

При първия бонус Safe Heist трябва да се избира между сейфове, които носят кеш награди. При втория наречен Dr Claw’s Mad Agent трябва да се изберат три еднакви предмета, за да се спечели награда.

Третият бонус Every Penny Counts Free Spins представлява рунд с безплатни завъртания и фиксирани уайлдове. Четвъртият бонус също включва free spins, кеш награди, екстра Wild символи. По време на последния бонус Mad Money играчите трябва да избират между бомби, за да разкриват награди.

Колко може да спечелите от Inspector Gadget

Слотът Inspector Gadget от доставчика на софтуер Blueprint Gaming има висок процент на възвръщаемост. Освен това, разполага с 5 бонуса, които допринасят за генериране на по-добри печалби. Максималната печалба е 10 000х залога.

Мобилна версия на ротативката

Ако искате да играете ротативката Inspector Gadget от смартфона си, можете да я стартирате направо от мобилния си браузър. Тя е оптимизирана за мобилни устройства с iOS и Android и има адаптивен дизайн.