Слот машина Age Of The Gods God Of Storms

4.6
Играй за реални пари

Слот игра Age of the Gods God of Storms

Age of the Gods God of Storms е част от една от най-популярните поредици слот игри от софтуерния разработчик Playtech. Тя се състои от 5 барабана и 25 печеливши линии и със сигурност ще ви впечатли с вълнуващия си геймплей. Боговете чакат на барабаните и ще трябва да се подготвите да посрещнете бурята, която ви очаква. Играта има и няколко разнообразни бонуса, които включват респинове, както и джакпот на 4 нива.

Как се играе този слот

За да играете Age of the Gods God of Storms трябва само да направите някои настройки, след което да започнете да завъртате барабаните. След като отворите играта отидете при полето „Lines”, което се намира в долния ляв ъгъл под барабаните. Може да регулирате линиите с помощта на бутоните минус и плюс. Тук броят им не е фиксиран, така че спокойно можете да ги намалите ако предпочитате играта на по-малко линии.

Следващото поле отдясно на линиите е за „Line Bet”, тоест залог на линия. Отново стойността се избира с бутони „-“ и „+“.Общият залог ще се изпише малко по-надясно. После сте готови да стартирате завъртането с бутона „Spin” най-вдясно. От лявата му страна има и опция „Autoplay“, чрез която се пуска автоматична игра. Възможно е да направите 10, 25, 50 или 99 автоматични завъртания. Ако имате някаква печалба, тя ще се покаже точно по средата под третия барабан. Над барабаните пък може да видите какви са стойностите на четирите джакпот нива.

Символи в играта Age of the Gods God of Storms

Както си личи от самото име на играта, символите в Age of the Gods God of Storms са свързани с Гръцката митология. Разделени са на нископлатени и по-високоплатени. Най-ниските са тези, които отговарят на картите 10, J, Q, K и A. Високоплатените символи са гърне, хидра (чудовище от Древногръцката митология), стрелец, богиня и войник. Ето и изплащането за всеки от тях:

  • 10, J – плащат 50 кредита за 5 броя
  • Q, K – плащат 75 кредита за 5 броя
  • A – плаща 100 кредита за 5 броя
  • Гърне – пет символа плащат 150 кредита
  • Хидра – също плаща 150 за 5 символа
  • Стрелец – плаща 250 кредита за 5 броя
  • Богиня – също плаща 250 за 5 броя
  • Войник – пет такива символи плащат 500 кредита
  • Wild – замества останалите символи
  • Кораб (още един Wild) – замества всички символи и стартира бонус

Печеливши комбинации и бонуси

Единият от бонусите в играта Age of the Gods God of Storms се нарича Wild Wind Respins. Той се задейства когато символът кораб запълни един цял барабан. Барабаните започват да се въртят и корабът се измества наляво. С всяко завъртане се добавя и нарастващ множител. Към тази слот игра има и прогресивен джакпот с 4 нива – Power, Extra Power, Super Power и Ultimate Power. Джакпотната игра може да се задейства по всяко време, независимо на какъв залог играете. Но колкото по-голям е залогът, толкова по-голям е шансът да се активира. На екрана се появяват 20 монети и играчът трябва да обърне три еднакви, за да спечели съответното ниво на джакпота.

Мобилна версия на Age of the Gods God of Storms

Age of the Gods God of Storms може да се играе без проблем и от мобилни устройства. Можете да я стартирате през браузъра си и да получите достъп до всички функционалности. Единствено може да се наложи да завъртите устройството си хоризонтално. Ротативката е съвместима с операционни системи Android и iOS.