Слот машина Victorious Max

4.6
Играй за реални пари

Слот игра Victorious Max

Victorious Max е едно невероятно продължение на оригиналната слот игра Victorious от NetEnt, която излезе през 2011 година. Тук се пресъздава епична битка и играчите биват пренесени на бойното поле. Играта предлага бонус с 15, 20 или 25 безплатни завъртания. Включен е и Wild символ, който може да замества останалите, както по време на основната игра, така и в бонус рунда.

Как се играе този слот

Преди да започнете да завъртате барабаните на играта Victorious Max, трябва да настроите залога си. Слотът има 243 начина за печалба, така че не са необходими никакви настройки по отношение на печелившите линии. За да изберете стойност на залога, отидете в долната лява част на екрана при поле „Level”. Регулирайте нивото на залога с помощта на бутоните със стрелки от двете страни. Минималният залог е 0.25 (при Level 1). Ако изберете Level 2, залогът ще стане 0.50 и т.н. Зависи обаче и каква е стойността на монетата (тоест на един кредит).

За да изберете стойност на кредита, трябва да отидете на поле „Coin Value”, което се намира в долната дясна част на екрана. След това трябва да изберете желаната стойност с помощта на бутоните със стрелки. Най-ниската стойност на кредита е 0.01, а най-високата – 0.50. След като приключите с тези настройки, сте готови да започнете същинската игра. Натиснете зеления кръгъл бутон в средата, за да завъртите риловете. Отляво имате и опция „Autoplay” за задаване на 10, 25, 50, 100, 250 или повече автоматични завъртания.

Символи в играта Victorious Max

В слота Victorious Max има няколко стандартни символи, които често се срещат в онлайн ротативките. Това са картите 9, 10, J, Q, K и A. Следващите по стойност символи са войниците, легионерът, Центурион и Цезар. Налични са и два по-специални символа – орел в ролята на Wild и златно клонче от лавър. Ето и колко плаща всеки един от символите в тази игра:

  • 9, 10 – плащат 80 кредита за 5 символа
  • J, Q – плащат 100 кредита за 5 броя
  • K – плаща 150 кредита за 5 символа
  • А – плаща 200 кредита за 5 символа
  • Войници – пет такива символи плащат 400 кредита
  • Легионер – печалбата за 5 символа е 500 кредита
  • Центурион – пет символа плащат 1000 кредита
  • Цезар – пет броя плащат 1500 кредита
  • Орел (Wild) – появява се на барабани 2 и 4 и замества всички символи
  • Златно клонче (Free Spins) – активира безплатни игри

Печеливши комбинации и бонуси

Печалбите в играта Victorious Max се изплащат от ляво надясно когато се появят еднакви символи на съседни барабани. При попадение от три или повече символи златно клонче се активират безплатни завъртания. Три символа присъждат 15 безплатни игри, 4 символа – 20 безплатни игри и 5 символа – 25 безплатни игри. Wild символът златен орел може да се появява и по време на основната игра, и по време на безплатните завъртания и да замества всички символи.

Мобилна версия на Victorious Max

Ако предпочитате играта в движение, може да се насладите на слота Victorious Max и от мобилно устройство. Играта разполага с мобилна версия, оптимизирана за различни устройства с iOS и Android. Достъпна е направо от мобилния браузър.