Слот машина Double Dragons

4.7
Играй за реални пари

Слот игра Double Dragons

Double Dragons е онлайн ротативка на тема дракони, разработена от известния доставчик на казино софтуер Yggdrasil. Играта е съставена от 3 реда, 5 барабана и 25 линии. Тя може да ви донесе максимална печалба от 800х залога. Освен главния герой драконът, тук са включени още интересни символи – спатия, каро, купа и пика и четири драконови очи в различни цветове. Има и няколко бонус нива с безплатни завъртания и други специални функции.

Как се играе тази онлайн ротативка

Независимо дали ще играете Double Dragons с реални средства или безплатно в демо режим, първо трябва да направите някои настройки. Броят на линиите не може да промените, но се налага да изберете стойност на монетата, тоест на един кредит. Ще видите надпис „Coin Value” в долния ляв ъгъл. Минималната стойност за кредита е 0.01, а максималната – 5.00. Имайте предвид, че възможните стойности може и да варират в различните онлайн казина. За регулиране на кредита, използвайте бутоните с минус и плюс от двете страни.

От дясната страна на полето „Coin Value” ще се покаже избраният от вас общ залог. Възможни са два изгледа – Cash Bet (например 0.25) и Coin Bet (напр.25). Когато вече сте избрали залог, може да натиснете големия бутон със стрелка в средата и да завъртите барабаните. Отляво на него имате бутон за преминаване на максимален залог “Max Bet”, а отдясно – бутон за автоматична игра, от който може да изберете колко автоматични завъртания да направите.

Символи в играта Double Dragons

Най-ниските символи в слота Double Dragons отговарят на боите от картите спатия, каро, купа и пика. Само че тук те не са в традиционните цветове черно и червено, а са оцветени в зелено, синьо, червено и лилаво. Налични са още четири символа драконови очи, които са в същите цветове. Нека видим колко плаща всеки един при игра на минималния залог от 0.25:

  • Спатия – плаща 40 кредита за 5 броя в линия
  • Каро – също плаща 40 кредита за 5 символа в линия
  • Купа – плаща 50 кредита за 5 броя в линия
  • Пика – печалбата за комбинация от 5 символа отново е 50 кредита
  • Зелено драконово око – плаща 80 кредита за 5 броя
  • Синьо драконово око – плаща 90 кредита за 5 символа
  • Червено драконово око – плаща 100 кредита за 5 броя
  • Лилаво драконово око – плаща 125 кредита за 5 символа

Печеливши комбинации и бонуси

Слот играта Double Dragons е с така наречените Cascading Reels (каскадни барабани), което означава, че символите, участващи в печеливша комбинация изчезват и на тяхно място се спускат други, давайки шанс за нова печалба. Четири последователни печалби активират функцията Double Dragons Feature, която добавя 2 Highstack Wilds. При събиране на 9 драконови глави, се присъждат 5 безплатни завъртания (Ice Free Spins). Повече за бонусите може да прочетете в информационното меню.

Мобилна версия на Double Dragons

Ротативката Double Dragons от Yggdrasil е съвместима и с различни мобилни устройства. Можете да я играете от смартфони, таблети или други апарати с операционни системи Android и iOS. Просто трябва да я отворите през мобилния браузър и тя ще се нагоди към екрана без допълнителни изтегляния.