Слот машина Dragon Stone

4.7
Играй за реални пари

Играйте Dragon Stone безплатно

Ако сте фен на ротативките с дракони, определено трябва да пробвате играта Dragon Stone от софтуерния разработчик iSoftBet. В нея ще откриете символи дракони в различен цвят и още някои символи с по-специални функции. Настоящото ревю включва информация за правилата на слота, бонусите, максималните печалби и мобилната версия.

Слот игра Dragon Stone

Игра Dragon Stone
Софтуерен разработчик Isoftbet
Линии 20
Барабани 5
Процент на възвръщаемост (RTP) 0,96
Тема на слота Дракони
Минимален залог 0.20
Максимален залог 20
Максимална печалба 500x

Как се играе тази ротативка

Едва ли ще сметнете за трудни правилата на играта Драконов камък. По отношение на линиите не трябва да се правят никакви настройки, защото са фиксиран брой. Щом отворите слота, ще чуете леко страховити звуци (все пак са съобразени с тематиката за драконите). Ако искате да спрете звука, отидете на бутона с трите черти в долния ляв ъгъл.

За да изберете залог, трябва да натиснете бутон с монети, който се намира под барабаните, отдясно на надписа „Coin Value”. Оттам се регулират стойността на кредита и общият залог. Можете да изберете стойност за кредита с помощта на бутоните „-“ и „+“, а съответната стойност за общия залог ще се изпише отгоре.

След като сте готови с избора на залог, започнете да завъртате барабаните със зеления бутон в средата. От дясната му страна има по-малък кръгъл бутон със стрелка, от който може да включите автоматична игра. Имате възможност да изберете колко автоматични завъртания да направите като минимумът е 5, а максимумът 1000. Могат да се задават също лимит на загубите и печалба, при която да спрат автоматичните завъртания.

Символи в Dragon Stone

Както става ясно още от заглавието, главните герои в играта Dragon Stone са драконите. Има и още няколко символи, които се срещат често при онлайн ротативките. Това са картите 10, J, Q, K и A. Налични са и три вида Wild, а символът Драконов камък активира бонус с безплатни завъртания. Ето какви са изплащанията при игра на минималния залог от 0.20:

 • 10 – пет символа 10 ще ви донесат 50 кредита
 • J – пет такива символи плащат 70 кредита
 • Q – пет броя от този символ плащат 100 кредита
 • K – пет символа плащат 150 кредита
 • A – пет такива символи плащат 200 кредита
 • Лилав дракон – печалбата за 5 символа е 250 кредита
 • Зелен дракон – пет зелени дракона плащат 300 кредита
 • Син дракон – пет такива символи плащат 400 кредита
 • Червен дракон – пет червени дракона изплащат печалба от 500 кредита
 • Wild символи – могат да заместват всички останали без драконовия камък
 • Драконов камък – стартира бонус безплатни завъртания

Бонуси и печеливши комбинации

При всяко едно завъртане в играта Dragon Stone, драконите могат да използват своите суперсили, за да променят символите на барабаните. Има 4 такива бонус нива, наречени Flaming Wilds, Ice Storm Spins, Earthquake Reels и Winds of Winnings. По време на функцията Flaming Wilds огнени топки удрят случаен брой уайлд символи.

При бонуса Ice Storm Spins печелившите символи замръзват на място и дават респинове ако се паднат още такива символи. При следващата функция отдолу нагоре се появяват скали, които превръщат цели барабани в Wild. И при последния бонус ветрове докарват мистериозен символ, който да замести други и да образува печеливши комбинации. Три или повече символа Драконов камък задействат и безплатни завъртания.

Колко може да спечелите от слота Драконов камък

Ротативката Dragon Stone може да зарадва хазартните фенове със сравнително добри печалби. Има множество бонус нива и максималната печалба е 500х.

Мобилна версия на играта

Слотът на iSoftBet Драконов камък може да се играе и от мобилни устройства. Можете да го стартирате от мобилния браузър на вашия смартфон, таблет или друго устройство с iOS или Android.