Слот машина Phoenix

4.7
Играй за реални пари

Играйте Dragon & Phoenix безплатно

Ако се интересувате от Азиатската култура и харесвате слотовете с дракони, то играта Dragon & Phoenix от Red Tiger Gaming е перфектният избор за вас. С интересните си символи и допълнителните бонуси, тя ще ви осигури един завладяващ геймплей. За да научите повече за правилата, символите, коефициентите на изплащане и мобилната версия, прочетете пълното ни ревю.

Слот игра Dragon & Phoenix

Игра Dragon & Phoenix
Софтуерен разработчик Red Tiger Gaming
Линии 20
Барабани 5
Процент на възвръщаемост (RTP) 96.01%
Тема на слота Дракони
Минимален залог 0.20
Максимален залог 20
Максимална печалба 8000x

Правила на играта

Dragon & Phoenix slot има много лесни правила. Тъй като линиите са фиксирани, трябва само да се избере залог. Бутоните с възможните залози са разположени в средната част на екрана под барабаните. За да ги премествате, може да използвате минуса и плюса отстрани. Когато вече сте си избрали залог, можете направо да стартирате играта от по-големия кръгъл бутон в десния ъгъл отдолу. Остава да изчакате да се завъртят барабаните и да видите дали има печеливши комбинации.

От другия кръгъл бутон, намиращ се отдясно на старта, се пуска автоматична игра. От менюто, което ще се покаже може да се избират брой завъртания и залог на завъртане. Минималният брой автоматични завъртания, който може да се зададе е 5, а максималният – 100. Ако се избере „Options” от същото меню, могат да се направят и други настройки – да се включи / изключи музика за фон или звук и да се включи или изключи турбо завъртане.

Dragon & Phoenix slot – символи и изплащания

Както сигурно се досещате, драконът и фениксът са най-добре платените символи в играта Dragon & Phoenix. Средните по стойност символи са на Азиатска тематика, а най-ниските са тези, които отговарят на картите J, Q, K и A. За да имате печалба трябва да се паднат между 3 и 5 еднакви символа на активна линия. Ето и малко информация от таблицата с печалбите:

 • J, Q, K – тези символи плащат 2.5х залога при попадение от 5 броя
 • A – пет такива символи в линия ще ви платят 4х залога
 • Ръка на дракон с перла – пет броя от този символ в линия плащат 4х залога
 • Храм – плаща 7.5х залога за 5 броя
 • Зелен дракон – плаща 10х залога за 5 символа в линия
 • 88 – плаща 20х залога за 5 броя в линия
 • Златен слитък – плаща 25х за 5 символа в линия
 • Феникс – печалбата за 5 феникса е 500х залога
 • Дракон – пет дракона също плащат 500х залога
 • Scatter – стартира бонус с free spins
 • Кралска двойка (Wild) – замества всички символи с изключение на Scatter

Бонуси и печеливши комбинации

Wild символът в играта Dragon & Phoenix може не само да замества другите символи, а и да се разпъва на целия барабан. Той се появява на барабани 2, 3, 4 и 5. Три или повече символи Scatter активират рунд с безплатни завъртания. За всяко дърво, което се премахне от екрана се дава по едно завъртане. Максималният брой безплатни завъртания, който играчът може да получи е 15.

Слотът има и функция за удвояване на печалбите. Ако искате да я стартирате, трябва да натиснете „Double Up” след като сте генерирали печалба. Различното тук е, че може да заложите половината печалба, не е нужно да рискувате цялата.

Колко може да спечелите от Dragon & Phoenix

Dragon & Phoenix slot радва хазартните фенове с доста добри печалби. Показател за това е теоретичният RTP, който гарантира висока възвръщаемост и в дългосрочен план. Максималната печалба, посочена в официалния сайт на разработчика е 8000х залога.

Мобилна версия

Ротативката Dragon & Phoenix от Betsoft може да се играе без проблем и от преносими устройства, понеже има мобилна версия. Ако искате може да и се насладите от телефона си с Android или iOS директно през мобилния браузър.