Слот машина Dragons Lucky 8

4.7
Играй за реални пари

Слот игра Dragons Lucky 8

Игра Dragons Lucky 8
Софтуерен разработчик Wazdan
Линии 20
Барабани 6
Процент на възвръщаемост (RTP) 96.26%
Тема на слота Дракони
Минимален залог 0.20
Максимален залог 100
Максимална печалба 1150x

Правила на играта

Dragons Lucky 8 е слот игра с вълнуваща Азиатска тематика, която е разработена от доставчика на софтуер Wazdan. В нея ще срещнете символи дракони и апетитни плодове. Налични са 6 барабана, което дава още повече възможности за печалби. Броят на линиите тук е фиксиран на 20 и не можете да го промените. Но можете да избирате измежду разнообразни опции за размера на залога.

След като отворите началния екран, ще видите възможните залози отдолу под барабаните. Може да кликнете директно на някоя от стойностите или пък да използвате бутоните „–“ и „+“ отстрани. При натискане на бутона „i” най-отляво се отваря таблицата с изплащанията. От следващия бутон с трите черти могат да се правят допълнителни настройки – да се включва на Full Screen Mode, Energy Saving Mode и др.

Следват бутонът за регулиране звука и „?“, който води към менюто с пълните правила. Играта се стартира с големия кръгъл зелен бутон в долния десен ъгъл. До него има и бутон за Autoplay, от който може да изберете колко автоматични завъртания да направите – 10, 20, 30, 50, 70, 100, 500 или 1000.

Символи в Dragons Lucky 8

В играта Dragons Lucky 8 има няколко Азиатски символа с по-специални функции. Останалите са плодове, които сте срещали и в стандартните плодови ротативки. Нека видим какво е изплащането при всеки символ ако играете на минималния залог от 0.20 лв.:

  • Ябълка – изплаща печалби при 3,4,5 и 6 символа в линия. Шест ябълки плащат 0,20 лв.
  • Праскова – прасковата е малко по-висок символ от ябълката. Тя ще ви плати 0,30 лв. за 6 броя
  • Пъпеш – шест броя от този символ плащат 0,60 лв.
  • Грозде – печалбата за 6 символа грозде е 1,00 лв.
  • Портокал – шест портокала плащат 1,60 лв.
  • Ананас – шест символа ананас изплащат печалба от 2,50 лв.
  • Scatter – плаща 2,00 лв. за 6 броя и задейства рунд с free spins
  • Wild – плаща 5,00 лв. за 6 броя и замества всички символи освен Scatter
  • Variable Win Multiplier – активира множител за даден символ

Печеливши комбинации и бонуси

Слотът Dragons Lucky 8 предлага няколко бонус функции. Когато 3,4,5 или 6 символа Scatter се появят на екрана, активират безплатни завъртания. В допълнение към Wild символите и рунда с безплатните игри, играчите могат да се насладят и на така наречения Variable Win Multiplier (променлив множител), който може да добави бонус от до х8 залога. Всички печалби се изплащат за комбинации от символи от ляво надясно.

Мобилна версия на Dragons Lucky 8

Любителите на залозите в движение могат да играят и Dragons Lucky 8 от всяко място. Играта има мобилна версия, която е оптимизирана за преносими устройства с операционни системи Windows, Android, iOS. Няма нужда да се изтегля софтуер за тази цел. Трябва само да стартирате играта от мобилния браузър на устройството ви. Тя ще пасне на дисплея ви, независимо какъв е размерът му, тъй като има адаптивен дизайн.