Слот машина Motorhead

4.7
Играй за реални пари

Играйте Motorhead безплатно

Ако сте рок фен, тогава ротативката на NetEnt – Motorhead е идеална за вас. Тя ви предлага цели 76 печеливши линии и е с ниска волатилност, което означава, че печалбите са чести. Очакват ви и бонус функции, които могат да ви зарадват със страхотни награди. Ще ви разясним как се играе този слот и какви символи ще срещнете.

Слот игра Motorhead

Игра Motorhead
Софтуерен разработчик NetEnt
Линии 76
Барабани 5
Процент на възвръщаемост (RTP) 96.98%
Тема на слота Аркадни
Минимален залог 0.20
Максимален залог 200
Максимална печалба 570x

Как се играе онлайн ротативката

Преди да започнете да играете слота Моторхед, трябва да настроите общия си залог. Ето и как става това: Отидете до надписа „Level” в долния ляв ъгъл и изберете ниво с помощта на стрелкичките отстрани. След това отидете на „Coin Value” долу в дясно и изберете стойността на един кредит. Линиите са фиксирани, така че няма как да ги намалите. При избора на тези настройки крайният залог ще се покаже под „Bet” в левия ъгъл отдолу.

Старт бутонът е кръгъл и на него са изобразени две стрелки. Намира се точно по средата под третия барабан и като го натиснете, барабаните ще се завъртят. Ако има печалба след завъртането, стойността й ще се изпише над старта. Отляво на кръглия бутон има и опция „Autoplay”. При натискане на този бутон трябва да изберете колко автоматични завъртания да направите. Минимумът е 10, а максимумът – 1000. Отдясно на старта има още един бутон „Max Bet”, чрез който директно превключвате на максималния залог.

Как се играе Motorhead slot

Символи в Motorhead slot

В Motorhead slot най-нископлатени са символите детелина, череши и подкова. След това са седмицата, камбаната, звездата и образът на вокалиста Lemmy от едноименната рок група. Има и два по-специални символа в тази игра – Ace of Spades в ролята на Wild и Scatter. Ето и какво е изплащането в кредити при всеки символ ако играете на минимален залог:

  • Детелина – плаща 12 кредита за 5 символа в линия
  • Череши – плаща 12 кредита за 5 броя в линия
  • Подкова – също плаща 12 кредита за 5 символа като детелината и черешите
  • Седмица – печалбата за 5 такива символа в линия е 30 кредита
  • Камбана – пет броя в линия плащат 30 кредита
  • Звезда – плаща 50 кредита за 5 символа
  • Lemmy – плаща 150 кредита за 5 символа. Изплаща печалби и при 2 символа в линия.
  • Ace of Spades – Този символ е Wild и замества всички останали освен Scatter
  • Scatter – активира рунд с безплатни игри

Бонуси и печеливши комбинации

В играта Motorhead има три бонус функции. Първата е наречена Mystery Reel Feature. Тя може да се активира по време на основната игра или безплатните завъртания ако не е активна другата бонус функция Bomber Feature. Един или няколко от барабаните се превръщат в Mystery Reels. Ако се появят мистериозни символи, се трансформират в друг случаен символ, с изключение на символа Scatter.

Функция Mystery Reel Feature в Motorhead slot

Другата функция Bomber Feature може да се активира на случаен принцип само по време на основната игра. Появяват се бомби на екрана и всяка бомба се състои от група мистериозни символи.

Функция Bomber Feature в Motorhead slot

Последната бонус функция стартира при попадение от 3 символа Scatter. Задействат се 10 безплатни завъртания, по време на които така наречените Mystery Reels включват мистериозни и Wild символи.

Безплатни завъртания в Motorhead slot

Колко може да спечелите от Моторхед

Слотът Моторхед може да ви зарадва със сравнително добри печалби. Посоченият теоретичен процент на възвръщаемост в дългосрочен план е доста висок. Не липсват бонус функции, а максималната печалба е 570х залога.

Мобилна версия на Motorhead

Ако нямате възможност да стоите на компютъра за дълго, можете да играете ротативката Motorhead и от телефона си. Играта е съвместима с всякакви видове мобилни устройства с iOS и Android. Отворете я през мобилния си браузър и може да започнете веднага.