Слот машина Ozzy Osbourne

4.8
Играй за реални пари

Играйте Ozzy Osbourne безплатно

Ozzy Osbourne е популярен онлайн слот от софтуерния разработчик NetEnt на музикална тематика. Той е посветен на известния английски певец Ози Озбърн. Освен неговия портрет, в играта ще срещнете и други интересни символи – череп, гарван, роза и др. Ще ви покажем как се играе слотът и какви бонуси предоставя.

Слот игра Ozzy Osbourne

Игра Ozzy Osbourne
Софтуерен разработчик NetEnt
Линии 20
Барабани 5
Процент на възвръщаемост (RTP) 96.3%
Тема на слота Музикални
Минимален залог 0.20
Максимален залог 100
Максимална печалба 10,000x

Как се играе тази ротативка

За да играете Ozzy Osbourne slot, не са ви необходими някакви сложни умения. Единствено трябва да настроите общия си залог и да започнете да завъртате барабаните в очакване на печеливша комбинация. Трябва да изберете ниво (Level) от долната лява част на екрана като възможните са от 1 до 5.

Необходимо е да се избере и стойност на монетата (Coin Value). Тази опция се намира в долния десен ъгъл и също се избира с помощта на бутони „-“ и „+“. Когато изберете тези неща, стойността на общия ви залог ще се покаже отдолу вляво под надписа „Bet”.

След това може да започнете същинската игра – да завъртите барабаните с кръглия бутон в средата. Ако предпочитате автоматичен режим, може да натиснете бутона „Auto Play” отляво и да посочите колко завъртания искате да се направят. Отдясно на старта има още един бутон „Max Bet”, чрез който директно можете да превключите на максимален залог. Може да прочетете пълните правила като кликнете на „?” в долния ляв ъгъл.

Как се играе Ozzy Osbourne slot

Символи в Ozzy Osbourne slot

Символите в играта Ozzy Osbourne са изключително интересни, дори малко страховити. Главният герой разбира се е самият Ози Озбърн като той се появява в 4 различни интерпретации. Останалите символи без специални функции са синя роза, кръст, череп и гарван. Налични са още Wild и Scatter символи. Нека видим какви са коефициентите на изплащане при всеки символ в този слот:

  • Синя роза – синята роза плаща 5х залога при 5 символа в линия
  • Кръст – кръстът е същият по стойност като синята роза (5х залога за 5 символа)
  • Череп – този символ плаща 7,5х за 5 броя в линия
  • Гарван – гарванът също ще ви плати 7,5х залога при попадение от 5 символа в печеливша линия
  • Ози Озбърн в синьо – плаща 12,5х залога за 5 броя в линия
  • Ози Озбърн в зелено – плаща 15х залога за 5 символа
  • Ози Озбърн в оранжево – плаща 20х залога за 5 символа
  • Ози Озбърн в червено – плаща 50х залога за 5 символа
  • Scatter – задейства бонус рунд
  • Wild – замества всички символи освен Scatter

Бонуси и печеливши комбинации

В Ozzy Osbourne slot има редица бонус функции. Ако функцията Bonus Bet стане активна, играта се изиграва с 40 монети на ниво. Могат да се активират още безплатни завъртания и множители от х2, х3, х5 и х7. При другия бонус наречен Symbol Charge Up се избира символ, който да приеме специална функция.

Бонуси и печеливши комбинации Ozzy Osbourne slot

Може да се падне някоя от следните функции: Coin Win, Symbol Multiplier, Wild, Upgrade. Например, при функцията Upgrade избраният символ се превръща в този преди него в таблицата с изплащанията. Два символа Scatter на барабани 1, 3 и 5 активират респин, а 3 символа – free spins.

Печеливши комбинации Ozzy Osbourne slot Бонус функции Ozzy Osbourne slot

Колко може да спечелите от Ozzy Osbourne

Слотът Ozzy Osbourne от NetEnt може да ви донесе страхотни печалби, тъй като разполага с много бонус нива. Теоретичната максимална печалба е 10,000х залога. В менюто за помощ пише, че процентът на възвръщаемост по време на функцията Bonus Bet достига цели 96.67%.

Мобилна версия на слота

Който желае може да играе Ozzy Osbourne и от мобилни устройства без проблем. Играта е съвместима с телефони, таблети и други преносими апарати, които поддържат операционните системи iOS и Android. Ротативката се стартира направо от мобилния браузър и не е нужно да се изтегля нищо.