Слот машина Crazy Cars

4.5
Играй за реални пари

Слот игра Crazy Cars

Ако имате интерес към автомобилите, то задължително трябва да пробвате слот играта Crazy Cars от Wazdan. В нея ще срещнете две страхотни коли в син и червен цвят и други тематични символи като гуми и флагове. Нивото на волатилност на играта е високо, което означава, че ви очакват по-редки, но много добри по стойност печалби. Наличен е и бонус рунд с 10, 20 или 30 безплатни завъртания.

Как се играе ротативката

Дори и да не сте играли онлайн ротативки от Wazdan досега, едва ли ще се затрудните. Като отворите Crazy Cars, първо трябва да изберете на какъв залог ще играете. Броят на линиите не може да се променя, така че сте още по-улеснени. Под барабаните ще видите бутони с възможни стойности за залога и само трябва да кликнете на желаната. Те може и да варират според наличните деноминации в отделните онлайн казина.

След избирането на залога, може да започнете играта като натиснете големия бутон с две стрелки вдясно и завъртите барабаните. Ако получите печалба, стойността й ще се появи в средата на екрана и ще има две опции отстрани – х2 (за удвояване) и ръка (за прибиране). Отдясно на старт бутона има друг бутон с малки стрелки, който е за включване на автоматична игра. Когато го натиснете може да изберете дали да направите 10, 20, 30, 50, 70, 100, 500 или 1000 завъртания.

Символи в слота Crazy Cars

В играта Crazy Cars присъстват добре познатите символи карти, които са най-нископлатени. Това са 9, 10, J, Q, K и A. Следващ в таблицата е символът с гуми, а след него са знамената, синият автомобил, скатерът и червеният автомобил. Най-висок е символът Wild. Ето колко плаща всеки символ ако се играе на залог от 0.20 лв.:

  • 9, 10 – 5 символа в линия плащат 1.00
  • J, Q – 5 броя в линия плащат 1.20
  • K, A – пет символа плащат 4.00
  • Гуми – пет такива символи плащат 5.00
  • Знамена – 5 символа плащат 10.00
  • Син автомобил – 5 броя плащат 20.00
  • Scatter – плаща 20.00 при попадение от 5 и активира бонус с free spins
  • Червен автомобил – пет символа плащат 40.00
  • Wild – плаща 80.00 за 5 броя, заменя всички символи без Scatter и удвоява печалбите от линиите когато замества

Бонуси и печеливши комбинации

Печалбите в слота Crazy Cars се изплащат от ляво надясно за комбинации от еднакви символи на активни линии. Само Scatter символите плащат на всяка позиция на барабаните. Три, четири или пет символа Scatter задействат съответно 10, 20 или 30 безплатни завъртания. Възможно е да се паднат и допълнителни безплатни игри. Играта има и Gamble функция, която дава възможност на играчите да удвоят печалбите си.

Мобилна версия на играта Crazy Cars

Ротативката Crazy Cars от Wazdan е достъпна и от мобилни устройства. Можете да играете безплатната й демо версия от телефона си или пък да залагате с реални пари ако откриете надеждно онлайн казино, в което е налична. Също така, може да използвате и таблети или други преносими устройства с операционни системи Android или iOS. Нужно е само да стартирате играта през мобилния браузър без да сваляте приложения, които ще заемат от паметта на устройството ви.