Слот машина Starstruck

4.7
Играй за реални пари

Играйте Starstruck безплатно

Starstruck е ретро слот с 3 барабана, разработен от доставчика на казино софтуер No Limit City. В него ще срещнете класически символи – плод (диня), Bar, Wild, Bonus и други. Какви печалби може да ви донесе тази интересна онлайн ротативка и има ли някакви допълнителни бонуси, разказваме малко по-надолу в нашето ревю.

Слот игра Starstruck

Игра Starstruck
Софтуерен разработчик Nolimit
Линии 5
Барабани 3
Процент на възвръщаемост (RTP) 96.19%
Тема на слота Ретро
Минимален залог 0.05
Максимален залог 100
Максимална печалба 1000х

Как се играе ротативката

Играта Starstruck има 5 фиксирани линии, така че поне в това отношение не трябва да се правят никакви настройки. Остава само да си изберете стойност на общия залог преди да започнете да въртите барабаните. След като отворите самата игра, ще видите бутон с монета в долния ляв ъгъл. От него се избира залог като възможностите са между 0.05 и 100 лв. Като кликнете на желаната стойност, ще бъдете отведени обратно към началния екран.

През цялото време звучи весела мелодия, но ако искате може да я спрете от бутона за звука долу вляво до този за залога. Когато сте готови с всички настройки, трябва да натиснете големия бутон със стрелка отдясно на барабаните, за да стартирате. Под него има и по-малък бутон със стрелкичка, от който може да се избере колко автоматични завъртания да се направят. В менюто, което се отваря има и още една опция – играчът може да посочи автоматичната игра да спре ако балансът му стане по-нисък от определен процент.

Символи в Starstruck slot

В Starstruck slot най-нископлатени са символите, които отговарят на боите спатия, купа и пика и символът Any Bar. Със среден коефициент на изплащане са единичният Bar, двойният Bar и тройният Bar. Най-високи са символите диня, диамант и Wild. Ето колко плаща всеки символ в малко повече детайли при игра на минимален залог от 0.05 лв.:

  • Any Bar – плаща 0.01 за 3 символа
  • Спатия, купа, пика – плащат 0.10 за 3 символа
  • Единичен Bar – плаща 0.15 за 3 символа
  • Двоен Bar – плаща 0.20 за 3 символа
  • Троен Bar – плаща 0.25 за 3 символа
  • Диня – печалбата за 3 символа диня е 0.50
  • Диамант – диамантът плаща 0.75 за 3 броя
  • Wild – плаща 0.75 за 3 символа

Печеливши комбинации и бонуси

Слотът Starstruck ще ви изненада и със страхотни бонуси. Наличен е уайлд символ, наречен Multiplying Wild , който може да умножава печалбите х2, х3 или х5. Няколко уайлд символа с множител в печеливша линия се умножават един по друг.

В играта има и гореща зона „Starstruck”, която се намира точно по средата на средния барабан. Когато се появи Starstruck символ в тази зона, се задейства бонус игра. Играчът получава опция да си избира награда с кликване като тя може да бъде между 5х и 1000х залога.

Колко може да спечелите от Starstruck

Ротативката Starstruck има RTP над 96%, което е показател за добра възвръщаемост в дългосрочен план. Налични са и бонуси, които могат да възнаградят играчите с допълнителни множители на печалбите. Максималната печалба, която може да се акумулира тук е 1000х общия залог. Играта е със средно ниво на волатилност, което предполага сравнително чести печалби.

Мобилна версия на слота

Като повечето съвременни онлайн ротативки, Starstruck slot също има и мобилна версия. Това означава, че можете да играете от всякакви преносими устройства и то без да изтегляте нищо. Стартирате направо от мобилния браузър на устройството си. Ако ще играете в безплатен демо режим, не ви е необходима и регистрация. За игра с реални пари ще трябва да си направите акаунт в избрания сайт и да заредите игралната си сметка чрез някой от поддържаните разплащателни методи.