Слот машина Lotto Madness

4.6
Играй за реални пари

Слот игра Lotto Madness

Името на казино играта Lotto Madness предполага, че тя е на лотариен принцип, но всъщност не е така. Тази вълнуващата разработка на софтуерния доставчик Playtech представлява слот с 5 барабана и 20 печеливши линии, чиято тема се базира на идеята за печелене от лотарията. Процентът на възвръщаемост на играта е много висок и наистина може да ви донесе страхотни печалби, било то от джакпота или една от бонус игрите.

Как се играе тази ротативка

Преди да започнете да играете Lotto Madness, трябва да настроите линиите и залога на линия, за да формирате общия си залог. Играта не е с фиксирани линии и можете да ги намалите ако желаете. В долната лява част под барабаните ще видите надпис “Lines” и под него бутони с минус и плюс, чрез които може да регулирате броя печеливши линии. Отдясно на опцията за линиите е секцията “Line Bet” (залог на линия). Тя също се регулира с „-“ и „+“. След като настроите тези две неща, в средната част на екрана ще се покаже вашият общ залог.

За да завъртите риловете и да стартирате играта, трябва да натиснете червения бутон „Spin” долу вдясно. Който иска може да включи на автоматична игра като кликне на бутона „Autoplay” отляво. Автоматичните завъртания, които могат да се зададат са 10, 25, 50 или 99. Може да се избере и неопределен брой ако се натисне „Until Feature”. Подробности за символите и изплащанията можете да видите като натиснете бутона “Info” в долния ляв ъгъл.

Символи в слота Lotto Madness

Най-ниските символи в играта Lotto Madness не са картите както в много други ротативки. Това са топки, върху които са изписани числата от 6 до 10. Следващите по стойност символи са мъжът, който държи банкноти, бутилката с две чаши, пачките пари. Има и три специални символа – Bonus, Scatter и Wild. Ето каква печалба изплаща всеки един от символите в този слот:

 • 10 – плаща 100 кредита за 5 символа в линия
 • 9 – плаща 150 кредита за 5 броя
 • 8 – плаща 200 кредита за 5 символа
 • 7 – плаща 250 кредита за 5 броя
 • 6 – плаща 300 кредита за 5 символа
 • Мъж, който държи банкноти – пет символа плащат 400 кредита
 • Шампанско с две чаши – пет символа плащат 500 кредита
 • Пачки пари – пет такива символи плащат 1000 кредита
 • Bonus – стартира бонус игра
 • Scatter – плаща 50 кредита за 5 броя
 • Wild – замества всички символи освен Bonus и Scatter

Печеливши комбинации и бонуси

Печелившите комбинации в слота Lotto Madness от Playtech се изплащат от ляво надясно на активна линия. Само скатер символите плащат на всяка позиция. Бонус играта стартира когато се появи символ Bonus на първия и последния барабан. Тогава се завърта колелото на късмета и играчите могат да се сдобият с различни награди – множители, безплатни завъртания. С 50% по-висок залог може да се участва и за прогресивен джакпот.

Мобилна версия на Lotto Madness

Почти всички онлайн ротативки от Playtech имат мобилни версии, и Lotto Madness не е изключение. Можете да я играете от всяко мобилно устройство с Android или iOS без да изтегляте допълнителен софтуер. Като я стартирате през мобилния браузър, ще можете да се насладите на всички функционалности.